|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Starg/\te SG-1 Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 7:27 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
sequence: Супер якия сериал!! О'Нийл цепеше мрака и имаше страшен подход към всичко, Картър спаси задника на вселената 50 000 пъти, Тилк адски много ми напомня на някаква бетонна стена (те обикновено точно тия се оказват най-големите шегаджии след това), а Даниел буквално ми стана най-любимия зубър евър Сериала го подхванах заради Бен Браудър и Клодия Блек (която за пореден път ми обира точките, Вала фтв!), но определено се оказа, че историйката си има особен чар.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Starg/\te SG-1 Публикувано на: Вто Фев 02, 2016 12:08 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Бах, колко рових за тая тема и дори бях забравила че съм писала в нея вече Не знам какво ме удари сачмата в последно време, та пак подхванах 10-те сезона и отново си припомних каква непринудена детска радост е да гледаш този сериал. На фона на всички тематични филми и сериали по въпроса все още намирам някакво странно почти мазохистично-носталгично удоволствие в предвидимостта на това, което се случва в SG-1 и no-lifer-стването не е било по-сладко от това. Въпроса ми е, някой причинява ли си Stargate все още или всички гледат Jessica Jones?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Starg/\te SG-1 Публикувано на: Сря Юни 22, 2016 12:15 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Съгласен. Последния последния епизод ме натъжи, Време е за следващия филм. Stargate Continuum едит: Жалко мислих си, че Stargate SG-1: Children of the Gods е някакво продължение, а то е първия епизод на сериала. Може би ще изгледам и другите сериали от тази вселена, но първо ще си почина, че за 2 - 3 седмици изгледах всичко.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|