|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 6:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ajin (2016)  Публикувано на: Сря Яну 13, 2016 8:03 pm |
 |
SonGoku |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Заглавие: Ajin Тип: ТВ Излъчване: 16.01.2016 до ? Епизоди: 13 Жанр: Adventure, Horror, Mystery, Seinen, Supernatural Производители: Polygon Pictures Web: AniDB MALРезюме:Ajin are humans that cannot die. Seventeen years ago, they first appeared on a battlefield in Africa. From then on, more of their kind are discovered within the human society. Their rarity in appearance means that, for experimental purposes, the government will generously reward anyone who captures one. In the present day, for what a certain high school student expects to be a typical summer holiday, his life is about to turn unexpected...
|
 |
|
Заглавие: Re: Ajin (2016)  Публикувано на: Чет Яну 14, 2016 12:32 am |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Да, тяхното 3Д беше отблъскващо. Неуспешен motion capture. Но и както казах, обикновени студиа като Xebec, Toei, Deen, новото студио на Durarara и други знайни и незнайни редовно изкарват отвратителна анимация, от която мен лично би ме било срам да призная, че принадлежи на съвремието. Сто пъти предпочитам да гледам 3Д-то на Polygon, отколкото кривите линии и off model героите на студиа пред банкрут.
|
 |
|
Заглавие: Re: Ajin (2016)  Публикувано на: Пон Яну 18, 2016 9:33 am |
 |
FirePenguin |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Епизод 1 - Добре направих, че първо прочетох 25 глави на мангата и тогава гледах първия епизод. Анимацията не ми хареса... Да го бяха хванали Madhouse.  Когато блъснаха нашия герой си казвах "Без цензура, без цензура, моля ви, без цензура!!" и то не беше както в мангата. Не видяхме нокътчетоо  Е, все пак ще следя анимето, дори ще изгледам и филмите, тъй като мангата на Ajin ми е новия фаворит и просто няма как.  Tanaka absolute badass в края на епизода.  По едно време имаше един от полицаите дето се казва Сайтама и на ум си казах "Е, вече нашия няма никакъв шанс"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Ajin (2016)  Публикувано на: Пет Яну 22, 2016 12:31 am |
 |
velush |
|
 |
|
За грозотията няма да говоря, защото си е очевидна, но не чак толкова непоносима. Малко ми напомня за Freedom, но насича повече и фоновете са много по-зле.
Развитието на историята обаче хич не ме кефи. Както при Сидония има свърхекспозиция на емоциите и предълги сцени посветени на тях, но почти никакъв намек за мисъл. Голяма част от героите просто реагират елементарно на ситуациите. Примерно ученик вижда аджин - веднага се опитва да го примами и хване за пари. Полицай вижда аджин - веднага се опитва да го задържи, вика "Стой!", в същото време стреля, а се знае че са почти безсмъртни. Всички ли са с изпити мозъци и без капка инстинкт за самосъхранение в този свят? Иронията е, че с този почти безизразен арт емоциите изглеждат нелепо. За аджините може да е подходящ ефект, но и останалите са същите марионетки.
Накратко - Polygon не са добри кукловоди, но продължават да се нахвърлят на дълбоката драма. Не е за мен и това тяхно шоу. Дроп.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|