Ето как върви хавата. Идва НГ(нова година), с нея идват и наградите за СГ(стара година). Съответно AsAA 2015. За да бъдат осъществени тия награди, трябва да се избира пак жури.
Модовете ще изберат, но няма да е на случаен принцип. Какво се иска от вас, феновете -> Да предложите жури!
Помислете добре, кой отговаря на критериите:- следял е аниме фронта на 2015та година
- има добра преценка за анимета
- кефи ви щот е пич //това е качеството му да работи в екип
- бил е достатъчно активен в сферата //знае терминология и е писал във форума и коментарите му са смислени т.н...
- има опит от предни години в съдене на анимета
- има опит от гледане на повечко матер'л
- освен, че се кефи на аниме, цени и неговите саундтраци, и братятя му и света го студио, спонсори, телевизии
- няма особено соц. живот и може да се занимава //шегу
Как да ми предложите човек? Ето пример:
хх написа:
Предлагам човекът ХИКСЗ(линк към профила му по възможност)
Защото,
, мъ кефи, гледал е бая, учавствува навсякъде(досадата му с досада), има набито око за аниме(но все още вижда с него), гледал ги е таз годишните онгоинги(или поне така изглежда). Ето примери за Него:
- линк - цък - прас - земи - хоп
Мисля, че мн хора смятат като мен
//но това е без значение, щото аз първи го предложих...
Ако например Вие също смятате, че Този човек е компетентен,
не ме интересува, не искам да виждам х2 х3 х4 х5 (т'ва дотука е 120) в тая тема!! Подкрепяте кандидатура, само ако има нещо важно да добавите за човека или ви се ще да напишете пп: съгласен съм с "хх" =/ Аз ще видя всички кандидатури и ще преценя, не се притеснявайте.
Ако случайно смятате, че вие отговаряте на критериите - чудесно, предложете себе си, никакъв проблем не е, не се срамувайте!!
Ако и вие сте забелязали, че хората са МНОГО, няма да ви учуди, но мисля да ви огранича за сега на по 1 човек = 2 кандидата
Повече от 2ма не можете да предлагате.Местата в журитооо не смятам да са повече от 20, а трябва да са нечетна бройка... но за сега нямам определена рамка, ще видим как сме с компетенцията.. И така, предложете ми Личности. Хора, които ще се дадат прецизна и точна оценка на 2015та година.
Ето част от нещата, с които ще бъде нагърбено журито:
- избиране на best anime във всички категории, в които ще гласуват отделно потребителите
- комуникация и работа в екип с другите от журито и организаторите
- пускане на темите от името на организатора, ако той пожелае
- обективна критика и оценка на победителите след краят
- носене на 20кила туршия на гръб през цялото време //шегу
- да ми правят палачинки когато съм гладен //шегу... or not?
- записано име в AsAA 2015 темата, като избран елит на AnimeS-bg.com за годината
Защото
да си жури, означава да си елит. Да си човек с преференции, които е бил забелязан от себеподобните си и на който е възложена задача да определи, като най-компетентен, кое аниме е по-добро в категорията.
ВИЕ избирате елита на AnimeS-bg, ВИЕ давате преференциите на ХИКСЗ. Не приемайте тая тема на шега(въпреки, че съдържа такива за разведряване), искам добре мотивирани кандидатури, особено за по-непишещи хора. Ще преглеждам мнения по форума и ще се консултирам с колеги до колко този човек е "вещ в занаята".
Оглеждайте се, време има. Крайният срок за предложение ще е максимум до
20ти Декември. Тоест имате приблизително месец време да разгледате и разучите кой какъв е що е...
Потребителят не може да участва ако датата му на регистрация е след 01.10.2015.
Мерси за помощта ;]