|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 10:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Мар 31, 2013 2:21 am |
|
NightWing |
|
|
|
9/10 Заслужава си да се гледа!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Мар 31, 2013 4:22 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
8/10 началото на 2-рата част не ми хареса особено, но след това запона да става интересно
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Чет Апр 04, 2013 8:43 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
bloodhunterr написа: Ама разтягаха,та цитираха,та умираха и се връщаха и за 30 секунди айде.Да беше филм по-дборе. Glad it's over. Мда,всъщност. Финалът си имаше и плюсове,и минуси. Историята и светът ми куцаха, а тази всеизвестна арка в гората.. Единственото,което ми хареса в това аниме беше подборът от герои и приятелството на Махиро и Йошино как го показаха...Както и че не беше твърде огромна боза за жанра си. Музиката: 10/10 (без theme songs). Оставам с добри чувства, 7/10.
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Сря Авг 19, 2015 9:52 am |
|
velush |
|
|
|
То какво има да се разбира? Война между две магически дървета - това би трябвало да те спре да търсиш какъвто и да е логичен сюжет по-нататък. Аз се отказах, когато един спор на планинска пътечка се проточи прекалено дълго. Баш гаднярът можеше просто да ги застреля тези келеменца, вместо "Тези ми губят времето, но изглеждат силни противници, затова ще е по-лесно, ако ги убедя с думи.". Plot armor anyone? Ragnos Цитат: ме подтикна да си опресня спомените от "Хамлет" Е, тя връзката не беше ли един цитат от него? Така и не разбрах, какво трябваше да символизира в контекста на анимето. И понеже не издържах до края има ли поне минимална прилика с "Буря" (aka Tempest)? Всички получават ли прошка накрая?
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|