|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Сря Май 14, 2014 11:19 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Goodbye, My 19 year Old Self - прекалено мелодраматично и предвидимо за моя вкус. Толкова ли нямаше други момичета, че главният герой се влюбва в гаджето на брат си? Dirty Work - цялата история ми се видя странна и тръпки ме побиха какво могат да направят хората, когато са влюбени. Ghost Logic - призрак, който се страхува от призраци Не е много оригинално произведение, но имаше симпатични герои и няколко забавни момента. City in the Sea - тъжна и малко странна история за едно момиче. Доста работи са разказани и то без нито една дума! Тягостно ми стана, след като я прочетох. Watashi no Itoshii Kutsu - добър и затрогващ романс. Допадна ми символиката на чифта обувки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Сря Юни 04, 2014 6:36 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Абе има ли някакъв сайт, дето мога да видя за бъдещи one shot-и?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Вто Ное 11, 2014 1:13 pm |
|
Ilimana |
|
|
|
При мен също излиза на английски. Хареса ми
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oneshot дискусии Публикувано на: Пет Дек 05, 2014 10:22 am |
|
Ilimana |
|
|
|
Akatsuki no Fumi - успя да ме убеди, че за толкова кратко време може да се роди едно дълбоко приятелство. Rasen no Kioku - много интересна ми се стори идеята за раждането на демоните. Иначе е красива история със страхотен край. Персонажите ми се видяха добре изградени, задълбочени и ми бяха симпатични. RKD-EK9 - оригинална история. Жалко, че е oneshot, защото има на къде да се развива, има още неща да се покажат.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|