Най-накрая настигнах мангата! Значи, тоя финал беше потресаващ!
Спойлера:
Знаех, че Канеки ще умре, но не и по толкова брутален начин. В крайна сметка Хиде кога е научил?? Също, ако наистина е вярно, че тоя в CCG е Канеки, но с промит мозък, то защо Арима го е направил точно член на CCG, а не член на гулската организация?? Канеки още гул ли е? Има ли начин вече да не е? Знам, че никой не може да отговори на въпросите ми, риторични са. Та, края беше убийствен. Тая Тока знае ли въобще какво иска!? 140 чаптъра го дразнеше, oбиждаше и се правеше на интересна и взе че накрая осъзна, че има чувства към него!? Тъпачка. -.- Историята на Сузуя обаче е изпълнена с най-много болка (психическа и хизическа) и сега вече разбрах защо е толкова откачил. Тая, която го е отгледала не е с всичкия си. Да го отгледа, да го облече като момиче и накрая... да му смачка с чук пениса.
Като цяло мангата си е перфе, а адаптацията - помия. Сега не мога да чакам третия чаптър на :re
http://bato.to/comic/_/comics/tokyo-gho ... ot-r13555/ Много забавно ми беше да чета One shot-a на първата манга. Канеки е пълна противоположност на този от сериализацията, а горкия Шинохара където и да е все бой яде. Арта също беше доста груб в сравнение с първата глава на мангата. Ишида за 5-6 месеца стабилно си е подобрил рисуването.
Публикувано на: Пет Окт 31, 2014 2:18 pm
FirePenguin
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения