|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Сря Фев 19, 2014 4:15 pm |
|
faye |
|
|
|
All You Need Is Kill Жанрове: Сейнен, Драма, Екшън, Научна фантастика Мистерия Автор: SAKURAZAKA Hiroshi TAKEUCHI Ryousuke (St&rs) Артист: OBATA Takeshi(Death Note, Bakuman, Hikaru no Go) Година: 2014 MangaUpdatesBatotoNovel Viz - torrentThe world is in a war against an alien race called "Mimics," who have taken over most of the world with a mission to eliminate the human race. Keiji Kiriya is a new recruit in the United Defense Force, which is battling against these "Mimics." On his first day of deployment, Keiji and his unit encounter "Mimics" and are all killed... Or was it all a dream? For some inexplicable reason, after every time he dies, he is resurrected and returned back to the day before the battle. Why does this happen to Keiji and how can he escape from this never ending cycle? Тъкмо прегледах мангата. Въобще не е зле и е доста зарибяващо. Новелата е лицензирана от Viz, но я намерих в нета. Малко по-късно ще я прехвърля. А по-късно тази година ще излиза филм по историята - Edge of Tomorrow.
Последна промяна faye на Чет Фев 20, 2014 10:43 pm, променена общо 2 пъти
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Чет Фев 20, 2014 9:09 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Харесва ми мангата. Започна малко клиширано, но има потенциал в нея. Мисля си, че ще става все по-интересна. Не знаех, че е по новела Ще прегледам и нея. Благодаря за линка!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Чет Фев 20, 2014 10:43 pm |
|
faye |
|
|
|
Седмична е и се публикува в Shuukan Young Jump. Преводите излизат редовно. Прибавих линк към MU в описанието, че съм пропуснала
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Вто Юни 17, 2014 9:16 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Глави 1-11: Хм-м-м... Бая оплетено ми се струва, но в същото време държащо в напрежение и естествено - интересно. Рисунъкът е прекрасен, както и се очаква от Обата Такеши, а физиономиите в стил "Кира" на главния герой разбиват! Говорейки за главния герой, той е голям симпатяга ; както и Рита, страхотно парче. Жалкото е, че е само 17 глави... Хич не ми идва мотивацията да го дочета, очаквах го по-дълго! п.с Видях трейлъра на филма... Актьорите изглеждат отвратително, но иначе май няма да е зле... А той излязъл ли е? Ако да, някой да го е гледал?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Сря Юни 18, 2014 1:51 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Дочетох я. Наистина си заслужава четенето, към последните глави става супер интересна! Рита се утвърди като страшна мацка, чак се натъжих, когато ... И със сигурност ще видя филма, главно заради ефектите, които не се пресъздават толкова лесно в манга вариант. Накратко, препоръчвам мангата на всеки фен на този тип четива. 9/10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Сря Юни 18, 2014 2:45 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Като си помисля, че бях я почнал и си казах "Егати скучната манга!" само след 4-5 страници и я дропих, ми идва да се върна назад във времето и да си забия един юмрук в слабините. И аз останах много впечатлен от нея, адски много ми допаднаха историята, героите и най-вече арта, който ми отне цяла вечност да се сетя, че е на Обата Такеши (shame on me). Единствения минус за мен беше, че е прекалено кратка, но за сметка на това пък смятам, че авторите са свършили страхотна работа с пресъздаването на историята в 17 глави. Не съм чел новелата, нито пък съм гледал филма, но смятам да направя и двете в най-скоро време. Крайна оценка - 9/10.
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Сря Юни 18, 2014 3:57 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ето какво било значи филма е правен по мангата, сега не знам кое първо да изгледам/изчета p.s. манга/новела , не е от голямо значение за мен, кое точно
Последна промяна Logrus на Сря Юни 18, 2014 4:53 pm, променена общо 1 път
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: All You Need Is Kill Manga + Novel Публикувано на: Сря Юни 18, 2014 10:55 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Мислех си, че мангата ще е по-дълга. Имаше накъде да се развива историята според мен. Иначе ми хареса как свърши. Много ми бяха симпатични героите. На новелата от доста време й се каня, но все не ми остава време за нея.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|