Много ми е интересно, примерно си момче(хетеро) и се преродиш в момиче и подсъзнателно си харесваш момиче. Не осъзнаваш, че си бил момче в предишния си живот. Та тук е дилемата според някой религии е забранено да си Хомосексуален. Никъде не е казано, не е уточнено, че ще бъдеш и човек, но все пак ако се преродиш в момиче.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Религиите са просто поредните инструменти за контрол над скудоумните хора, които им се връзват. Тъй че изобщо не ги мисли къде какво забранявали и бъди себе си.
Заглавие: Re: Прераждане
Публикувано на: Пет Мар 07, 2014 7:55 pm
Love child
Feed you with a kiss
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
И перверзността. This thing transcends space and time and goes beyond death.
На мен пък ми е по-интересно ако си момиче и се преродиш в момче И не разбрах каква е точно дилемата... според някои религии е забранено и да се прераждаш И не разбрах за прераждане ли говорим, за религии ли, за сексуални предпочитания от предишни животи или...
Публикувано на: Чет Мар 13, 2014 9:32 pm
Cha0s
Говорим за всичко което спомена. Става въпрос за какво противоречие има. Ако вярваш в религия която вярва в прераждането и се преродиш в противоположния пол, някак си подсъзнателно продължаваш да харесваш пола от предишния си живот и започваш да нарушаваш правилата на религията, а именно хомосексуалиста.
@Belgarion аз не вярвам на в религии.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Публикувано на: Съб Мар 22, 2014 1:29 pm
InuYasha_F
Религията или вярата за мен вече е много извратена, как бих повярвала на някой който служи в църква и ми говори за праведни неща, като той самия не постъпва така. Аз не вярвам в религията, вярвам в себе си вярвам във Вселената, вярвам във всичко най-хубаво. Имам приятели които са т.нар. "Много вярващи в Бога" - но са им изкривени вижданията за живот, както и начина. Още не мога да се отърся от това което сподели моя приятелка. Каза ми така: "Не ми давай твои книги, защото не мога да ги взема и чета без разрешението на моя наставник (свещенник,поп или каквото се води там)", "Всички които не са кръстени са деца на дявола, и злото е в тях, и като умрат ще отидат в АДА" - тук искам да подчертая че аз не съм кръстена и това решение взех много трудно, предвид промитите мозъци на всички какво е правилно и какво не. "Всички ясновидци, хора с по-различно мислене за света, хора които усещат енергията на природа,животни и т.н. Душата им била покварена и бял ден нямало да видят", "Отричат положителното мислене и т.н." И отричат прераждането искам само да подчератя.
И на въпроса "В разрез ли е с религията въпроса на Съфорумника ни", аз мога да отговоря така: Много зависи, до каква степен човека в приел религията и до каква степен е осакатен и промит мозъка и поведението от религията. Човек трябва да е хармонизиран и да се чувства удобно в кожата си, да обича себе си такъв какъвто е. Да бъде горд от това което е. Защото човек е господар сам на себе си и сам диктува пътя си. Не може някой да дойде и да ви каже "Днес ще ядеш леща защото аз така казвам", а кой е той да нарежда?
За мен това е вярата е да възприемаш и обичаш семе си такъв какъвто си! Без значение с каква ориентация си, значение има само в какво вярваш ти, и ако за теб това което си избрал е правилно и вярваш, усещаш че е така. Значи е така.
За мен религията е окови, параван пред очите на хората, спусната завеса. Чрез нея манипулират народа, манипулират съзнанието на човек - осакатяват го. Защо тогава се отрича и живота извън нашата планета, галактика и т.н. И въпреки че е доказано че има там някъде извънземен живот, религията го отрича?
Публикувано на: Съб Мар 22, 2014 4:46 pm
Cha0s
Като не религиозен, но заинтересован от религия, мистицизъм и т.н., мога да ви пренасоча към следното видео. Но и от целия профил на Бил ще си харесате много неща, сигурен съм!
Спойлера:
https://www.youtube.com/watch?v=ETcdqhWRc0c
Спойлера:
Накратко: Като излетиш от тялото (всъщност сме частица светлина - фотон), в което си в момента през епифизната жлеза по средата на мозъка (мъртъв) (7-мия конник, 7-мия син, 7-мия печат е епифизата, седма и последна от чакрите)
-- зарязваш тук съзнание и подсъзнание, мечти, сънища и т.н. Нищо от тези неща не може да повлияе следващия ти живот.
Някъде обясняваше точно това - ако си бил жена и се преродиш в тяло на мъж ще си хомосексуален, което се дължало на това, че фотон (светлината) е интелигентен и запомня неща къде е бил и т.н. <<-- изобщо не съм сигурен за това.
Толкова много съм го слушал. Не е в това видео, не знам в кое, обяснява, че един път решено ли е да бъдеш човек, винаги ще се прераждаш като човек. Не може да станеш мечка примерно.
Според това, което разбирам от Бил, заданието в оригиналния пост е невъзможно. Като нов, прероден човек, с ново тяло трябва да научаваш всичко за този свят наново. Всичко е изтрито .
Не можеш да "пренесеш" съзнанието си в новото тяло. И обяснява и показва в библията къде е и как е написано и как да го разбираме. За Йерусалим (небесата в мистиката) и портата на нз си какво беше, която не допуска земните ни грижи и мисли в квантовия свят Йерусалим.
Всичко се изтрива, за това и никой не може да си спомни какъв е бил в предишен живот.
За религията.. същия канал препоръчвам Това видео
Спойлера:
https://www.youtube.com/watch?v=f2OSMr98R9s
показва, че противоречието, за което пишете, не съществува.
Какво е отношението на Исус към НАЙ-религиозните хора за онова време (не истинска история, а предполагаемата метафора написана)? Ами нарича ги Religious Children Of Hell, змий усойници и ги обвинява, че насаждат чувство за вина и малоценност у хората.
С две думи Исус презира и ненавижда проповедниците на каквато и да е религия. С техните костюми, песни, хвалебствия, храмове и т.н. понеже те учат да слугуваш и почиташ НЕГО. Но той казва - не ме почитайте, вникнете у себе си защото царството небесно е у тебе.
Мразел ги е проповедниците, понеже те затъпяват. И аз мисля така.!
Публикувано на: Чет Май 22, 2014 9:35 pm
Cha0s
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения