|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Сря Окт 02, 2013 8:53 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Определено НАЙС. Какво да се коментира KyoAni....най-добрите са! И имаме отново Миооо ^^ (поне на външен вид) И да, екшънът е забавен, както и всеки скрийншот, в който се потопих П.П. .....и Deadman Wonderland-a ?
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 02, 2013 9:38 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
цЦц... още от началото с cheat code за безкрайни муниции... Добре де, първо трябва да се види точно с какво безсмъртие разполага Akihito, но все пак
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Сря Окт 02, 2013 10:20 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Хм, имах по-големи очаквания за това. Damn hype. Явно днес това отговаря на описанието "dark fantasy". Доста хубава анимация, можеше да е леко по-shiny, няколко flares да сложат, но пак е супер детайлно и добре. И то... толкова. Историята не е особено интригуваща/оригинална, нито пък върти добре оня похват, в който протагонистът в дадена книга(явно е правено по light novel, който си мислех да чета, но се отказах) говори за протагонисти и сюжетни въртки, докато самия преживява такива. Музиката... малко една никаква такава... веселите простички мелодийки ми пречеха на потенциалната хубава атмосфера.
Като цяло - има какво да се желае. Някой знае ли колко епизода ще е? Те са две новели, така че предполагам ще го изгълтат наведнъж. Дано за това време успее да стане нещо повече от обичайни посредствен moeblob на КьоАни.
Also, релийза на HorribleSubs е наистина отвратителен. Разбирам да бяха испанци, италианци, да говорят със 100 думи в секунда, ама...
Edit: Хм, виждам, че не само на мен ми е заприличало на Bakemonogatari, ама по-зле. Което ми напомня, че ще е добре да го догледам...
Последна промяна The Hollow Shrine на Сря Окт 02, 2013 10:24 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Пет Окт 04, 2013 10:44 am |
|
velush |
|
|
|
Замисълът е донякъде интересен, но набъркването на елементи взети от MOE шоута, като K-On в horror trope-ве нещо не ме радва тук. Според ме не върви главната героиня да прави такива невъзможни стънтове и акробатики...без да и падат очилата, а в следващия момент да почне да се спъва в краката си. Не я спасяват нито rule of the cool, нито rule of the MOE. Пък главният герой - добре безсмъртен е, и явно е тръгнал да си търси белята, но все се питам, откъде намира толкова много дрехи, та шматката да може да му ги съсипва всеки ден. KyoAni са изперкали напълно и вече отчаяно пробват произволни концепции. Free се оказа абсолютно правилна идея. Пробваха нова публика и я спечелиха. Това тук се опитва да комбинира елементи от K-On, Chunibyo и Hyouka с horror, свърхестствен екъш, onmyouji и екзорсизъм. Мисля, че от такава комбинация, на теория може да излезе нещо, но напрактика са омешали ингредиентите чисто механично и в момента гледаме глупост. Ще го следя, може пък да се развие....дааа бе.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Съб Ное 02, 2013 12:57 pm |
|
X_Perfect_X |
|
|
|
На мен ми харесва анимето и ще си го следя. Пък дано покажат нещо по-добро и успеят да направят нещо сполучливо... И да, наистина доста жанрове са комбинирали, като става малко една кашичка...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Пон Ное 04, 2013 12:55 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ragnos написа: Пети епизод беше пълна загуба на екранно време. Заслужаваше си заради няколкото мига кютнес овърлоуд xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Пон Ное 04, 2013 10:50 am |
|
velush |
|
|
|
Ми де да знам скука... Всяка сцена в този клуб ме кара де се ядосвам, как няма да има продължение на Hyouka.
Последна промяна velush на Чет Ное 07, 2013 7:20 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Чет Ное 07, 2013 7:17 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Belgarion написа: Ragnos написа: Пети епизод беше пълна загуба на екранно време. Заслужаваше си заради няколкото мига кютнес овърлоуд xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyoukai no Kanata (есен 2013) Публикувано на: Чет Ное 07, 2013 9:49 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
Абее, не кой знае какво откъм сюжет, но ми е приятно да го гледам. Мегането е дразнещо, колкото и да е сладко облечена Останалите герои, анимацията и саундтрака ми правят удоволствието. Братът и сестрата =w= <3
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|