|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга заглавия на българския пазар Публикувано на: Пон Сеп 09, 2013 12:55 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Добавени са от издателство Гея Либрис: "Любовен квадрат", "Любовен квадрат +" и "Лук$". По-късно ще добавя и комиксите от Shogun. Ако има още манга на български, казвайте и ще добавям, все пак за това съм направил темата. Благодарности и на naruutto за помощта! Цитат: Ама къде видя че росариото ще го издават? Artline написа: Rosario + Vampire е едно от предстоящите ни манга издания! Ще бъде на пазара заедно с Bleach в началото на следващата година. Във Facebook страницата си издават повече информация, като аз в тази тема съм решил да ви държа също в течение с изданията. П.С. Death Note го очакваме някъде през есента, предполагам скоро от Артлайн ще дадат повече информация. Ще ви държа в течение на нещата.
Последна промяна KoP3Le7o на Пон Сеп 09, 2013 10:06 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Манга заглавия на българския пазар Публикувано на: Пон Сеп 09, 2013 6:13 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Страхотна тема, даже предлагам модераторите да я направят важна (всъщност, явно се водят закачени)!
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга заглавия на българския пазар Публикувано на: Чет Сеп 12, 2013 6:17 pm |
|
Al40po |
|
|
|
Браво за новите манги ще ги чакам с удоволствие. Но ще трябва явно вече да се разделям с 50 кинта. Добре че са през месец ПП:Забравих да питам тъй като росариото е месечна манга то тогава томовете пак ли ще са на същата цена ?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пон Сеп 16, 2013 5:24 pm |
|
Everfrost |
|
|
|
Bleach със сигурност ще започнат да го превеждат,все пак е една от най-известните манги.Аз лично се надявам и за Fairy Tail например.Може да започна да взимам Death Note (каня се да гледам анимето от около 2 години но все забравям ).хубаво е,че има превод аз реших да си взема от Анифеста във Варна.Първоначално защото ми падна батерията на телефона и да имам какво да правя 2 часа в рейса,но в последствие ми хареса и може да започна да си взимам и редовно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|