|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 25, 2013 6:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Това трио от крадци ми напомня онова с огромните задни части... Срещата с онзи съдружник на Дървобрат ми хареса - сиреч първата глава, но последвалите събития ми се струват някак посредствени и половинчати. Натсу и Ерза, която в тази си форма и с пръст не може да докосне злата кучка, са деца, а пък сега и Грей претърпя обратна метаморфоза. Погледът му в очите издава наличието на някаква огромна вътрешна сила, с която навярно си мисли, че ще победи зъбатия чичка, но супер много ще се "израдва", когато разбере, че магийките му не бацат - имайки предвид неспособността на Ерза да използва силите си. А дано умението на новия антагонист има някаква временна рамка, че не мога да си представя триото синьо-жълто-червено да му се опълчи и всичко отива по дяволите...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|