Зодия:
Козирог
Асцендент
Водолей
Черна луна:
Стрелец-----Може да бъде въвлечен в някаква зловредна идея, да попадне в секта на сатанисти, да влезе в нечисти договори. е тва ме уби xD
Аз съм Козирог, и в интерес на истината въпреки, че не вярвам в These kinds of crap, треа да си призная, че около 80% от инфото дето го пишеше за Козирога е вярно
Публикувано на: Нед Май 13, 2007 5:16 pm
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
Черната Луна в Скорпион е едно от най-силните и опасни положения на Лилит в Зодиака. Човек с такова положение е подложен на силни съблазни и може да се чувства като марионетка в ръцете на съдбата. Често ще изпитва удари върху психиката си, което ще предизвиква пълната и трансформация. Той е склонен към самоубийство, изпитва непреодолимо привличане към всичко тъмно и окултно, към магията и опит с ниски астрални същности. Може да заслужи славата си на убиец, маниак или тежко болен психически човек.
Иначе в единия сайт ме изкараха с асцедент Скорпион(който ме описва АДСКИ точно ,а в другия Стрелец
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Май 13, 2007 5:17 pm
Red_Nasmish
Регистриран на: Сря Сеп 07, 2005 8:33 am Мнения: 528 Местоположение: In the darkness...
Btw това за "Черната Луна" вече ви казах, че е преувеличено самото то като израз (няма такова животно), съответно и тълкованията в Бг сайта - някой се e вживял малко повечко
Последна промяна koala на Нед Май 13, 2007 7:09 pm, променена общо 1 път
Публикувано на: Нед Май 13, 2007 6:54 pm
Reisar
Регистриран на: Чет Апр 05, 2007 10:18 pm Мнения: 224 Местоположение: София
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения