Доста приятно заглавие. Учуден съм, че някой дори се е решил да го превежда на български. Дано повече хора да могат да му се насладят в близко време. Исках обаче да направя един коментар:
*не чети ако вече не си изиграл играта*
Спойлера:
... като се има предвид, че всичко се свежда до последната битка, която пък от своя страна е породена горе-долу само от гордостта на по-голямата сестра, завършека ми се стори донякъде слаб. Не че не ми хареса играта, напротив. Просто очаквах някакъв story twist като в другите игри на Type-Moon, но такъв нямаше, за което малко ме е яд.
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
Заглавие: Re: Mahoutsukai no Yoru
Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 3:16 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
О, остана ми само още един файл до края на четвърта глава и ще го пусна така. От пета нататък са много под въпрос, след като същата пета глава е безбожно дълга и сигурно ще пуснат английския превод, докато аз се натъкмя с нея. Но все пак...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения