|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Юли 14, 2013 6:09 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Ичи го изключих от горния си пост по отношение на шинигами униформите заради фулбринга му, нали и той беше на същия принцип. Но, да, има и такава възможност. Урахара няма как да е СК. Може и да е изкопирал сума ти неща от RG, но не мисля че това е целта му. Урахара толерира настоящото положение, но това не значи че е съгласен с него. Думите му към Айзен когато го запечатваше са индикатор за това, плюс супер виновното му изражение. Възможно е да иска да промени нещата, като се впише в ролята на менторска фигура за Ичи и си го отгледа и обучи. Естествения завършек на пътя на Ичиго (според мен) е този. През цялата манга като лайт мотив ни се представя, как той иска да защитава хората около себе си, като броя им се увеличава експоненциално. Как би могъл да защити и предпази всички, ако силата му е недостатъчна. Мирогледа му също се е променил значително и от побойник, който влиза в уличен бой при първа възможност израства в сериозния и млад мъж, който поема отговорност, чете сърцата на опонентите си , опитва се да влезе в тяхната кожа и да разбере нещата от тяхна гледна точка. Плюс той е живата съвкупност от вяка една раса представена ни досега. Не случайно настоящия SK е толкова заинтересован от него. Може пък да си търси наследник
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 17, 2013 9:00 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
От следващата седмица Блийч е в 5-седмичен absent. Кубо ще се готви за битките. /тъкмо имам към 10 чапа за наваксване / Едит: After this weeks issue, Bleach will be on hiatus from Jump 35-40. Starting from jump 41 (09/09), the last arc "1000 years Blood Ward Arc - The Separation Story" will start. Before the last battle, i will be going on a long hiatus so that I can approach the final battle fully charged and give it my absolute all. When the manga resumes, please prepare yourselves for the "1000 years Blood Ward Arc - The Separation Story".
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 17, 2013 11:29 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Добре, аз сега ама НИЩО не разбрах... Кьорако е отишъл в човешкия свят, за да каже на приятелите на Ичиго, че може никога повече да не се върне там (в човешкия свят), защото: сега е на специалното място и тренира, а когато се върне, може да е толкова силен, че да окаже много лошо влияние на света на хората. В следващия момент им казва, че веднага щом се върне, ще го прати при тях, за да си почине преди битката... Е, тоя пауър ъп пауза ли има някаква или какво? Преди битката може да иде, след нея - не. Или при нулевата дивизия само е започнал да става по-силен и пикът ще е, когато докато се бие с куиншитата? Не знам, не мога да го разбера това...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 17, 2013 2:58 pm |
|
Spike |
|
|
|
isena написа: Ичи го изключих от горния си пост по отношение на шинигами униформите заради фулбринга му, нали и той беше на същия принцип. Но, да, има и такава възможност. Урахара няма как да е СК. Може и да е изкопирал сума ти неща от RG, но не мисля че това е целта му. Урахара толерира настоящото положение, но това не значи че е съгласен с него. Думите му към Айзен когато го запечатваше са индикатор за това, плюс супер виновното му изражение. Възможно е да иска да промени нещата, като се впише в ролята на менторска фигура за Ичи и си го отгледа и обучи. Е аз го казах тва за Урахара просто защото той повече ме кефи от Ичиго. Не че реално си мисля той че ще стане SK На него и като образ няма да му отива. Иначе един панел от новият чаптър ми напълни душата. Просто Кубо си показа колко е майстор. http://mangadoom.com/bleach/546/10/ панела до Иноуе дето казва 'No. I'm fine. ' просто е така Кубо ти си велик! Не знам на какво ще си през теа 5 седмици дето ще почиваш ама моля те..нека краят на една битка да не е цяла черна страница...измисли нещо ново...може да експериментираш с цяла СИВА страница. Този балон дето се пукна явно е бил някава защита. Само едно искам - Кенпачи вс пича с бялата дълга коса. Ако тази битка стане реална и Кубо не я усере ще си възвърна Bleach тръпката с 10%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|