|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Нед Юли 22, 2012 2:50 am |
|
Pres |
|
|
|
let's see, най-зарибяващите .hack//всичко просто идеята ме грабна и откакто гледах SIGN за първи път с огромен интерес гледам всичко останало, свързано с The World Code Geass докато го следях се побърквах какво ще стане в следващия епизод, имаше огромно напрежение точно преди всеки ендинг Cowboy Bebop го изгледах на един дъх просто защото беше изключително интересно, страхотни мини истории и от време на време хвърляне на светлина относно главната история и миналото на Spike Evangelion филмите с леко променената история нямам търпение да разбера какво ще се случи Fairy Tail е ясно защо, и героите, и гилдията, и магиите, и всичко покрай драконите Higashi no Eden може да го пишат за josei, но историята беше невероятно интересна Kara no Kyoukai все още съм влюбен в историята, магиите, Shiki, музиката и всичко останало покрай филмите Kiba голяма мъка докато излязат последните епизоди също магиите и света, в който се развива действието, много ме грабнаха Mugen no Ryvius също ме беше грабнало, докато го гледах, но сега не съм сигурен Ookami to Koushinryou just Horo и това са общо взето аниметата, по които съм се зарибявал изцяло
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Нед Юли 22, 2012 7:44 am |
|
Shadowknight |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
Code Geass, Bleach, Death Note, Kuroko no Basuke
|
|
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Чет Авг 09, 2012 3:36 pm |
|
sa6peto |
|
|
|
Code Geass One Piece D.Grey man Guilty Crown Shakugan no Shana Zero no Tsukaima
|
|
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Пет Авг 10, 2012 12:23 am |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
One Piece, Bleach (без фийлъри ) , FMA BH, Gintama, Fairy Tail и други (в момента не се сещам)
|
|
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 11:05 am |
|
Warrior Of Ice |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 10:43 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
То аз по принцип обичам да гледам колкото се може повече от едно аниме наведнъж, но има няколко, които наистина не са ми давали спокойствие от първа до последна минута: Code Geass, Gundam SEED, Death Note, Basilisk, Clannad, Elfen Lied, Fate/Stay Night, Mirai Nikki...
_________________ .::Metal World::.
Metal Hammer Bulgaria
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Съб Фев 02, 2013 6:51 am |
|
DiaDora |
|
|
|
ТТGL - гига Дрил зарибяващо и надъхващо, особено след средата (поне за мен) !!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-зарибяващите анимета Публикувано на: Вто Фев 12, 2013 9:32 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Май съм писал вече тук, ама нищо, то не пречи и пак(сега като пак вдигнаха тая тема). Така де, като си спомня сега... Kara no Kyoukai - не усетих кога изгледах 7-те филма, ремикса и Епилога и прочетох всичко що имаше за Nasuverse(съответно оттам се запалих по всичко на Type Moon).
Другото аниме, което беше денонощно гледане и не се отлепих докато не го завърших, колкото и повтаряно вече да е - Death Note. Много особено специфично и още не мога да разбера какво толкова беше, че така ме накара да гледам.
Vampire Knight също си спомням навремето, че го изгълтах наведнъж, пак сигурно заради атмосферата.
Евангелион(ТВ), колкото и да ми казваха, че не ми било време още да го гледам и че не бива да се гледа така наведнъж, а да си вземам време да си обмислям всичко, пак беше едно от малкото анимета, които просто оставям всичко друго и гледам тях ден и нощ. Нито си падам по меха, нито в началото имаше някакъв чак толкова личащ си задълбочен и интересен сюжет. Докато се усетя и съм изгледал 7-8 епизода. И то взе че свърши и ме остави едно такова... втрещено...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|