|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Karneval (TV) (Пролет 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 05, 2013 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Добре беше. Малко се притесних, че орязаха доста. Забелязахте ли колко много герои са показани в ендинга Оо То едва ли не ще покрият почти цялата манга, ако всички ги представят. Следващият епизод ще се появи Йоги
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Karneval (TV) (Пролет 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 05, 2013 11:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Не беше зле, но тоя белокосия ми ходи по нервичките и имам чувството, че ще дропна анимето само заради него.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Karneval (TV) (Пролет 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 10, 2013 1:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42015_1365527757.png) |
Embroile |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
faye написа: Следващият епизод ще се появи Йоги ![:love:](./images/smilies/love.gif) god bless Много харесвам мангата, така че се радвам, че заглавието се появява като аниме. Въпреки това първи епизод не ми хареса кой знае колко. Орязването настрана, проблемът е, че Най ме дразнеше. По принцип той е герой, който ъм, харесвам (всъщност "изпитвам откровената нужда да го защитавам и да се грижа за него, май се нарича майчински инстинкт лол" би било по-точно). Което пък ме навежда на мисълта, че самото аниме може да не ми допадне. (Но знам ли, може да е било заради хипстърската му коса.)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|