Дата и час: Пон Фев 24, 2025 12:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 38 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Neon Genesis Evangelion (есен 1995)
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:21 am 
Аватар

Ъм... аз само да спомена, вече има Camrip в nyaa, и то приличен... субнат... и още се чудя дали да го гледам.
Някой случайно да го е гледал и да каже мнение?

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:24 am 
Аватар

Става, въпреки че от време на време гледаш половината екран или наклонено :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 12:50 pm 
Аватар

Ми, ъ, изгледах го с помощ от обстоен преразказ на филма(нямаше да стане само с клатушкащата се камера). Общо взето, както всеки път при Евангелион, не знам как да реагирам. След 1.0 явно историята няма почти нищо общо с ТВ-то, така че ще му гледам като на (very)alternate re-telling. Нещото, което още си се чудя е защо аджеба Kaworu постоянно спира Impact-ите, при положение, че е в негов интерес. В ТВ-то нямаше как и се отказа, в 2.0 спря Third Impact
Та сега въобще не мога и да предположа накъде ще отиде всичко, цялата история е различна.
Може и пълни глупости да съм написал, обаче се обърках много(за пореден път) с на всеки версията и личната причина за Instrumentality + всичките възможни начини да се постигне + всичките пъти, в които беше напълно или на път да бъде постигнато...

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 7:46 pm 
Аватар

Blu Ray-a на 3.0 излиза на 24 април.
По-рано отколкото очаквах, бях се приготвил някога чак юни да го видим.
А впрочем, няма ли да е добре темата да се обедини с още една камара теми за филми към франчайза? Така и така тая е най-голямата.

МнениеПубликувано на: Вто Апр 16, 2013 10:51 pm 
Аватар

Ще го видим новият филм. Щом DVD/Blu-ray ще излиза на 24-ти, значи скоро ще се гледа.
Но въпреки това някакси не мога да се надъхам за него. Има някакво много по-различно усещане целият Rebuild и на моменти дори не ми върви като част от EVA вселената. Разбира се, всичко зависи от края :mrgreen:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 4:44 am 
Аватар

Най-после 3-ти филм излезе с хубавото качество, историята ми беше малко объркана, ама каво толкова... то цялото аниме е смахнато :lol:
Та общо взето останах доволен от филма, успях да видя моята Рей на живо още веднъж :love:, колкото до бака Шинджи... just SHINEEE!

Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo 9/10 :rose:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 7:33 pm 
Аватар

И аз тамън го излегледах като хората. На първо гледане не беше кой знае какво и леко разочарова..но сега с хубавото записче.. :mrgreen: доста по-добре ми се видя. Радвам се, че отново се сблъсках със света и тази анимация, Asuka в действие, а униформата на Мisato - ultimate nosebleed xD
Колкото до оня идиот - как пък веднъж не му обясниха кое що е, защо е...Все някое по-адекватно решение щеше да вземе... може би има обяснение този подход?!

Този тайм скип от 14 години доста дразнеше и не му разбрах смисъла, но оттук нататък историята тръгва нанейде си и се надявам да доведе до добър край (а какво се дефинира в "добър"? Хм...), в което не се и съмнявам. Сигурно ще се съобразят с края на 3.33 и ще обърнат внимание на ПЪТЕШЕСТВИЕТО до хората на Sninji,Asuka и Rei - може да се окаже ключово откъм подобряване на връзките между тях. Dunno xD''
Оценчица.... 8/10 :)
Хайде до 2015/2016 със здраве <:

Последна промяна Elionande. на Съб Апр 27, 2013 11:04 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:30 pm 
Аватар

Ако нещо съм разбрал от 3-тия филм някой да ме гръмне, толкова неща останаха не отговаряни, че нямам думи.

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 8:05 pm 
Аватар

Окей, наново. С Блу рея имах чувството, че го гледам за пръв път. Изводи: след като изчетох една камара работи за преговор и изгледах 1.0 и 2.0, после директно 3.0 ... Мога да кажа, че що-годе схванах нещата и де факто остава само да видим как ще се доразвият нещата + някои обяснения в 4.0.
[SPOILERS AHEAD, тъпо е да го слагам в отделен спойлер]
Значи... за Кауору всичко е ясно, за Вундер и всичко около него - пак ясно. Единственото, което все още не мога да разбера, и то още от финала на 2.0 е защо по дяволите се случи Near Third Impact? To хубаво Шинджи е много чувствителен и активира ЕВА-01, но само това ли е? Толкова lame ass обяснение ли извади Анно? В оригинала беше супер логично - ембриона на Адам отива в Рей(която е копие на Юи), а тя/Адам се слива с Лилит и с помощта на ЕВА-01 се осъществява Third Impact. Обаче тука нямаме грам информация дали Рей вече има в себе си ембриона на Адам(който във филмите липсва, а вместо него е Ключът на Навуходоносор). Съответно няма логика Third Impact да се задейства единствено от Евата. Ако предположим(и тука въобще не съм сигурен, може да съм изпуснал/забравил нещо), че Евите са направени с материал от Лилит/Адам/нещо там божествено, и понеже според Гендо и Фуюцуки съществува сделка с Лилит - да се унищожат Ангелите, то тогава това е възможно да се случи само от ЕВА-01. Друг вариант е, че Рей, понеже споменават, че е "vessel of Lilith"(не става въпрос за трансформацията в края на 3.0 във vessel of Adam), тя да е освен копие на Юи, също така до някаква част истински лилин, човек, произходил директно от нея.

Едит: Е, не, друга възможност - най-лесното... Евите могат да се пробуждат просто от чувствата на Шинджи, понеже в същността си всичките са майка му. И съответно го слушат и почват някой-си-Impact.

Както и да е, заболя ме главата, 100% изпускам или забравям нещо и заради тва нещо развивам пълни измишльотини, ама... какво да се прави, надъхах се.
Сега остана(ако така и не разбера нещата около Рей/Лилит/Third Impact в следващия филм) да видим какво точно възнамерява Гендо да прави, особено при положение, че вече няма никой на неговата страна(Рей и Шинджи нали тръгнаха по Асука) и как по дяволите е успял да включи това като допустима в изчисленията си...

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 8:40 pm 
Аватар

Спомням си в края на 2.0 на EVA 01 му се появиха крила и така започна Third Impact-о, но беше спрян с копието на Лонгинус, който бе хвърлен към EVA 01 от Каору и така свърши втория филм.В последните минути на втория филм видяхме фалшив трейлър за 3-тия филм.
След 4 години видяхме 3-тия филм и почти нищо не пасваше с фалшивия трейлър.
След надписите на 3-тия филм ни показаха трейлър за 4-тия филм, но изглеждаше много тъпо.
Да видим как ще направят 4-тия филм за 1 година щото някъде четох, че последния филм ще излезе тази година.

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 9:51 pm 
Аватар

Нормално е да излезе по-рано, че на феновете им писва вече толкова чакане, и накрая да гледат. :shock:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 28, 2013 2:52 am 
Аватар

Изгледах го, доста беше зле филма :lol:

And that's putting it mildly :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Апр 28, 2013 1:16 pm 
Аватар

WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK DID I JUST WATCH!!!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 28, 2013 8:24 pm 
Аватар

Знам, че съм гледал Evangelion когато на края нищо не разбирам и ми трябват дни за да събера някаква смислена картинка от всичко, което се случи. В това отношение третият филм е блестящ.

Но е толкова random, че не мисля, че и Gainax са знаели какво правят. Ако нещата продължават така, очаквам EVA 4.0 да е поредица от картини без никаква връзка между тях. Направо могат да прекръстят филма на An Hour of Acid.

Rebuild поредицата засега разочарова :/

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 29, 2013 11:50 pm 
Аватар

Яко филмче - Шинджи пак оплеска работата... :thumb:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 38 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]