|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Rampage-просто една гадина Публикувано на: Съб Мар 09, 2013 4:15 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Rampage написа: -Почнах да се притеснявам за себе си. Започна да ми се губи кефа от аниметата *реже вените* Споко, и аз съм така. Минавай на филми, комикси, книги и т.н.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rampage-просто една гадина Публикувано на: Пет Мар 15, 2013 12:20 pm |
|
Rampage |
|
|
|
JohnnyQuid написа: Rampage написа: -Почнах да се притеснявам за себе си. Започна да ми се губи кефа от аниметата *реже вените* Споко, и аз съм така. Минавай на филми, комикси, книги и т.н. То хубаво филми, ама като няма свестни? Старите класики са ми надеждата.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rampage-просто една гадина Публикувано на: Чет Апр 11, 2013 12:14 am |
|
Rampage |
|
|
|
Нещо, което забравих, пък е важно-нямам си приятелка. Сегашните просто ме отчайват.
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rampage-просто една гадина Публикувано на: Пет Сеп 23, 2016 9:02 pm |
|
Rampage |
|
|
|
3 years later.... -Ситуацията около мързела ми се влошава. Днес, например, цял ден лежах. Честно, даже ме мързеше да си направя за ядене. -Завърших. Продължавам да се псувам за всички пари, дадени за тъпото висше. Просто не си заслужаваше нервите и ядовете. -Първият секс.........no comment. -Почнах да отказвам алкохола. -Почнах да увеличавам цигарите. -Пребих един травестит. Доста грозен и противен. -Изпокарах се с повечето си колеги в унито. Доста лицемерно е да се правиш на приятел и накрая да ми го нашиеш целия. Аре мекия! -Пробвах трева. Не ми хареса. Да бъде смърт! -Положението с момичетата е доста зле. Хванах една, заебах след втората седмица. Просто ме отчая. Стига толкоз засега.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|