Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Sparda "Kifla" Dante
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 6:43 pm 
Аватар

Свъкупноста от яки,приемливи и дразнещи на моменти(или като цяло) противоречия под никнейм Sparda Dante е тук, со беър уитх ме.

Мислех, че никога няма да дойде момента в който да си направя такава тема, поради простата причина че ми се струва адски лейм...
В крайна сметка хорската фраза - никога не казвай никога - вдигна лвл и стана на "никога не казвай и не си помисляй - никога"

Защо се реших да го направя...ами защотo разбрах че и аз в много отношения съм лейм - така че why the hell not.

Представяне а?
леле...

Роден съм преди много време в една далечна галактика и винаги съм бил повече Сит отколкото Джедай.
Силата е била винаги с мен, затова отще от детската градина започнах с изявите, най-цветущата от които е че свалих гащичките на едно момиченце от групата без ни най-беглата идея какво да правя после...

Също от детската градина изучавам и английски език, танцувах народни танци и пях на някви сцени(смътни ранни спомени)

в по-нататачната си кариера като ученик се изявявах много добре - шестици,петици и яко примерно момче.

Като ме хвана пубертета обаче това остана на заден план.
Тренирал съм борба класически стил в рамките на 6-7 години и успоредно с това футбол(2 години).В други отрасли на спорта в които ме биваше(а и смея да твърдя че още ме бива) са волейбола и тениса на маса.
със спорта до тук.

Какво е Данте и защо е такъв какъвто е?
Казва ли ти някой...

Истинското ми име е Ивайло и някак си се гордея с него защото ме кефи.
Изключително съм запален по историята на БГ както и конспирациите на 2-рата световна война.
Пред гледането на филми предпочитам четенето на книги, както предпочитам мангата пред анимето...наречете ме старомоден ако щете!

Иначе съм зарибен по анимета още от времето на РТЛ2 с ДБЗ,дигимон и там още каквито анимета даваха - аз ги следях въпреки че не вдявах и бъкел от дойчландския(пък и специално за ДБЗ може да минеш и без да знаеш кво си говорят тъй като се наблягаше на битките)

Любимите ми 3 анимета са Самурай Чампло,Берсерк и Хелсинг.
Любимата ми манга - Берсерк!

Въпреки, че е тъпо - изключително много мразя Учиха Саске и Грифит ей така от чиста хейтбой-щина.

Музика слушам много.
Предимно Метал
а Непредимно останалите стилове кат хардстайл,дръм/бас, аниме ост-та,рап мап бла бла и т.н (абсолютно без чалга, освен след 5-тото голямо уиски когато не ме е*е кво върви по касетофона)

Прическите(ахх тия прически) ме зарибиха именно от аниметата(и тук подчертавам че когато аз съм имал фешон прическа - фешънчетата още са били на 10-11 годинки и не са знаели в кво ше се превърнат насетне)

Като цяло нямам проблем с това, че съм дразнил адски много хора от тук, я с прическата си, я с начина си на обличане, я с някой друг хаплив коментар.

от 2007- ма съм тук но така и не се набърках по-дълбоко у форуму с изключение на един юбилеен бункасай във търново където се запознах с Devil Shin(kosta), KnX и още няколко индивида от старите усери които бяха куул ма вече удъртяха и спряха да пишат.

Причината поради която намерих форума бе търсенето на някъв туториал за Сони вегас и от там в АМВ раздела и от там рег - край.

Обичам да пиша и да рисувам(изявявам се леко като човек на изкуството)

Характера ми е...противоречив.
По принцип винаги съм усмихнатия и добър човек.Винаги когато съм наоколо се ръсят майтапи и пада смях и като цяло за правилните хора съм доста пекана баница.
Другата ми крайност обаче не е такава, демек гаден съм и мразя накой да разбира по-вече от мен : )

Какво обичам?
Обичам както се вика мъжката работа - речено сторено!
Обичам да съм стриктен,точен и коректен и се радвам че в моето обкражение името ми се ползва с доверие.
Обичам Красиви жени(ма да имат и малко у главата че иначе не е оферта)
Обичам кисели краставички и сока им.

Какво не обичам>?
Не обичам лицемери и дървени философи, интриганти и долни курви(от всякакво естество).
Не обичам агнешко,козе и прочие.

Нещо друго...
работя като охранител във една фирма и успоредно с това се занимавам с пчеларство(като възнамерявам този бизнес след време да се превърне в основното нещо в живота ми с което ще се занимава докат не умръ)

за друго в момента не се сещам, но ще ми е интересно да видя коментарите...
аай със здраве и както неведнъж съм казвал "Haters gonna..." :king:

Последна промяна Sparda Dante на Нед Ное 04, 2012 10:55 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие: Re: "Kifla" Dante
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 7:03 pm 
Аватар

Любими филм и книга? Комикси четеш ли?

ПС: Респект.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 7:15 pm 
Аватар

Да това го забравих.

Любими филми(много ама най-цветущите са)
Star Wars(стара,нова трилогия, както и анимацията)
The Lord of the rings(all - extended)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels -
Rock'N'Rolla -
Snatch -
Sherlock Homes -
-Гай ричи е луд!
Матрицата,Хулигани,Гладиатор,Револвер,Единствения..

Любимата ми книга е "Пътеводител на галктически стопаджия" на покойния големец Дъглас Адамс.

Цитат:
"Kak да напуснем планетата

1. Обадете се на НАСА. Номерът им е (712) 493-31111. Обяснете им, че ви се налага да се махнете спешно оттук.

2. Ако откажат да съдействат, обадете се на някой познат в Белия дом - (202) 456-1414 - да бутне едно рамо при момчетата от Наса.

3. Ако нямате познати в Белия дом, обадете се в Кремъл (поискайте международен разговор с 0107-095-295-9051), Те и те нямат приятели в НАСА (поне не такива, които да си струват обсъждането), но май имат известно влияние, така че пробвайте.

4. Ако и това не стане, поискайте съвет от папата. Телефонът му е 011-39-6-6982 и , доколкото знам, телефонната му централа е безотказна.

5. Ако всичките ви опити пропаднат, стопирайте някоя летяща чиния и им обяснете, че трябва на всяка цена да се махнете преди да е дошла сметката ви за телефон."

иначе други силни за мен са два от романите на Агата Кристи "Десет малки негърчета" и "убийство на игрището за голф"
Също и на Тери Гуудкайнд поредицата "мечът на истината"
и в тоя ред на мисли от фентъзитата също много ме радва "Песен за Огън и лед" не се сещам за автора обаче в момента.

комикси отстрани мангите съм чел само на Междузвездни войни ии от едно време имаше едни в списание "Дъга", нз тия "Шогун" кво се водят, но ако не спада към мангата значи и тях - други - не

:)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2012 9:24 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

добро представяне :drunk:
Предвид че си запален по българската история, ще се опитам да ти бутна нещичко с надеждата да не си го прочел още, надявам се да ти хареса
http://www.zamunda.net/details.php?id=253843&hit=1

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2012 3:00 pm 
Аватар

Ха фен на меча *_* ... сега излиза една нова книга прикуъл май се води - Първият изповедник... надявам се да я преведат на български...

Я разкажи как се запали по пчеларството, че тука определено предизвика моя интерес.

МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2012 5:32 pm 
Аватар

@KISSSY - arigato за предложението, но съм ги чел : )

@Eliks - бих се радвал да видя още от Меча на истината(и даже мн ми се иска да ни покажат, кво е било в старите времена - когато адитивните и субстрактивните усери са били ГОДЛАЙК) : )

а колкото до пчеларството... :lol: :lol:
няма такава тъпотия просто.
Един от най-добрите ми приятели е 3-то поколение пчелар...та отивам аз веднъж с него да си прегледа кошерите.Тъй като бях само за компания и нямах кво да правя(пък и не разбирах нищо от пчели, освен че жилят мн гадно) - се заех да свия едно масе....даа масе/коз/трева сещате се.
След като се справихме с масето запалихме по цигара и седнахме под една акация на сянка, а навсякаде около нас се чуваше едно идиалично жужене на хиляди, хиляди малки работливи пчелички.
Моя авер както се беше облегнал в едно такова блажено състояние се изцепи
"Еба брат всяка една от тия пчели ме прави с малко, но сигорно по-богат"
аз някъв - "Мхммм"
а той:
"Абе що не станеш един пчелар?"
И от там се започна всичко, насетне се залових да изучаавм поведението на пчелите от разни сайтове, книги и започнах да ходя редвоно с него по кошери и т.н
И в крайна сметка за едно лято пренаредих приоритетите си и реших да се заема по-сериозно с пчелите(защото ми допада, пък и си струва) : )

И така в крайна сметка сега съм десетина кошера и на пролет ще овелича с още 50бр.

надявам се че бях изчерпателен :mrgreen:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2012 7:33 pm 
Аватар
*

Ричард, отново прекарваш прекалено много време мислейки над проблема, а не върху решението му!

Иначе, спокойно, не съм имал лошо впечатление за теб (в отговор на поста в моята тема). Само прическите ми се виждаха ненужни по едно време, но това е от видовете ми тъпи закачки, които съм прихванал от глупави хора от живота ни.

and
Devils never cry.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2012 7:38 pm 
Аватар

And They Never Will...

едит:
в тоя ред на мисли, забравих да кажа че едно от хобитата ми е АМВ едитинг, така че:

едит2:

една историйка за коректноста, която много ме разсмива(и подчертавам - Нищо лично - към момичетата от Плевен)
Едно момче работило на Слънчев бряг и там се зарибило с една негова колежка.
Излезли двамата първата вечер, ходили на вечеря, поприказвали си общи неща, той се праскал на на някъв супер галантен кавалер
и общо взето - много си допаднали.
Така в бодър дух продължило и на следващия ден, и на следващата вечер и ето че само след три
кратки дни - двамата се влюбили един в друг...момчето било адски коректно и нито веднъж не намекнало за някакви сексоални контакти,
макар че вече доста пъти да му се беше приисквало.
На третата вечер, двамата влюбени си стояли на един бийч бар, сгушени в малко уединено сепаре.
Пиели някакви леки коктейли, но това не било проблем понеже вече били глътнали по десетина подобни.
Така както си стояли сгушени(и леко пияни) на галантното и коректно, примерно момче му хрумнало нещо и скокнало, от което пък се стреснало момичето.
-Какво има? попитала плахо тя.
-Нищо, просто се сетих, че толкова неща споделихме един за друг, а така и не попитах от къде си?
-О.. отвърнало момичето -ами аз, такова - аз съм си от Плевен.
-ОоОоО.. - възкликнало момчето - Мъ да ляааагаш!

край.

:)

Профил  

Заглавие: Re: Sparda "Kifla" Dante
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2013 7:24 pm 
Аватар

Имало е твой постове на които съм се счупвал от смех, като цяло си дуде so, keep Pimpin brah ; )

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2013 12:08 pm 
Аватар

Рядко пекан тип в тези среди x) .

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 9:36 am 
Аватар

Ех, поздравления за темата! :)

So thumb up за Hellsing и Berserk. :thumb: А тази историйка за плевенчанките ме разсмя доста. :lol: Тооо между другото се познавам с 2 момичета от Плевен. Тъй като в университета, те бяха "Социални дейности" и ни бяха съквартирантки, демек у другата стая. Та така де.....

А я сега кажи кой период от БГ историята ти е най-интересен, най те кефи?
Хайде със здраве и успех при пчелите. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 06, 2013 1:51 pm 
Аватар

Времето на Царете братле - когато България е била наистина велика.
От 681 на горе до Турското.(Тука сега да не почвам, че има да разтягам локуми до утре) :baby:

Ивайло ми е любимия(не заради еднаквото име, а за това че е тръгнал от калта и се е издигнал до върха) и тн и тн : )

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 24, 2013 7:42 pm 
Аватар

Здрасти :thumb:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]