Свъкупноста от яки,приемливи и дразнещи на моменти(или като цяло) противоречия под никнейм Sparda Dante е тук, со беър уитх ме.
Мислех, че никога няма да дойде момента в който да си направя такава тема, поради простата причина че ми се струва адски лейм...
В крайна сметка хорската фраза - никога не казвай никога - вдигна лвл и стана на "никога не казвай и не си помисляй - никога"
Защо се реших да го направя...ами защотo разбрах че и аз в много отношения съм лейм - така че why the hell not.
Представяне а?
леле...
Роден съм преди много време в една далечна галактика и винаги съм бил повече Сит отколкото Джедай.
Силата е била винаги с мен, затова отще от детската градина започнах с изявите, най-цветущата от които е че свалих гащичките на едно момиченце от групата без ни най-беглата идея какво да правя после...
Също от детската градина изучавам и английски език, танцувах народни танци и пях на някви сцени(смътни ранни спомени)
в по-нататачната си кариера като ученик се изявявах много добре - шестици,петици и яко примерно момче.
Като ме хвана пубертета обаче това остана на заден план.
Тренирал съм борба класически стил в рамките на 6-7 години и успоредно с това футбол(2 години).В други отрасли на спорта в които ме биваше(а и смея да твърдя че още ме бива) са волейбола и тениса на маса.
със спорта до тук.
Какво е Данте и защо е такъв какъвто е?
Казва ли ти някой...
Истинското ми име е Ивайло и някак си се гордея с него защото ме кефи.
Изключително съм запален по историята на БГ както и конспирациите на 2-рата световна война.
Пред гледането на филми предпочитам четенето на книги, както предпочитам мангата пред анимето...наречете ме старомоден ако щете!
Иначе съм зарибен по анимета още от времето на РТЛ2 с ДБЗ,дигимон и там още каквито анимета даваха - аз ги следях въпреки че не вдявах и бъкел от дойчландския(пък и специално за ДБЗ може да минеш и без да знаеш кво си говорят тъй като се наблягаше на битките)
Любимите ми 3 анимета са Самурай Чампло,Берсерк и Хелсинг.
Любимата ми манга - Берсерк!
Въпреки, че е тъпо - изключително много мразя Учиха Саске и Грифит ей така от чиста хейтбой-щина.
Музика слушам много.
Предимно Метал
а Непредимно останалите стилове кат хардстайл,дръм/бас, аниме ост-та,рап мап бла бла и т.н (абсолютно без чалга, освен след 5-тото голямо уиски когато не ме е*е кво върви по касетофона)
Прическите(ахх тия прически) ме зарибиха именно от аниметата(и тук подчертавам че когато аз съм имал фешон прическа - фешънчетата още са били на 10-11 годинки и не са знаели в кво ше се превърнат насетне)
Като цяло нямам проблем с това, че съм дразнил адски много хора от тук, я с прическата си, я с начина си на обличане, я с някой друг хаплив коментар.
от 2007- ма съм тук но така и не се набърках по-дълбоко у форуму с изключение на един юбилеен бункасай във търново където се запознах с Devil Shin(kosta), KnX и още няколко индивида от старите усери които бяха куул ма вече удъртяха и спряха да пишат.
Причината поради която намерих форума бе търсенето на някъв туториал за Сони вегас и от там в АМВ раздела и от там рег - край.
Обичам да пиша и да рисувам(изявявам се леко като човек на изкуството)
Характера ми е...противоречив.
По принцип винаги съм усмихнатия и добър човек.Винаги когато съм наоколо се ръсят майтапи и пада смях и като цяло за правилните хора съм доста пекана баница.
Другата ми крайност обаче не е такава, демек гаден съм и мразя накой да разбира по-вече от мен : )
Какво обичам?
Обичам както се вика мъжката работа - речено сторено!
Обичам да съм стриктен,точен и коректен и се радвам че в моето обкражение името ми се ползва с доверие.
Обичам Красиви жени(ма да имат и малко у главата че иначе не е оферта)
Обичам кисели краставички и сока им.
Какво не обичам>?
Не обичам лицемери и дървени философи, интриганти и долни курви(от всякакво естество).
Не обичам агнешко,козе и прочие.
Нещо друго...
работя като охранител във една фирма и успоредно с това се занимавам с пчеларство(като възнамерявам този бизнес след време да се превърне в основното нещо в живота ми с което ще се занимава докат не умръ)
за друго в момента не се сещам, но ще ми е интересно да видя коментарите...
аай със здраве и както неведнъж съм казвал "Haters gonna..."