Koihime Musou ~A Heart-Throbbing, Maidenly Romance of the Three Kingdoms~
VNDB |
MangaGamerTitle Koihime † Musou ~Doki ☆ Otome Darake no Sangokushi Engi~
Original title 恋姫†無双~ドキッ☆乙女だらけの三国志演義~
Length Very long (> 50 hours)
Opening:
![Изображение](http://i3.imageban.ru/thumbs/2011.07.01/6a0062426ffed3eb80ff3de1d276d277.jpg)
Пътуването във времето? Сериозно?
Втурнах се навън от общежитието, за да се опитам да хвана един крадец, който се промъкна в моето училище...но следващото нещо, което помня е, че се намирах сред голяма, открита прерия. "Какво, по дяволите?" си казах, за мое учудване това не продължи дълго, защото бях заобиколен от група въоръжени мъже! "Оставете дрехите си, ако държите на живота си", казаха те. От коя епоха е тази "клише" реплика?
Опитах се да им се противопоставя, но започнаха да бръщолевят безсмислици преди да насочат оръжията си към мен. Помислих си: "Това е краят!" Но тогава, една чернокоса красавица се появи пред мен. Тя умело завъртя огромното си копие и разхвърли мъжете като кегли. До като й се отблагодарявах, тя започна да ми се представя.
"Моето име е Kan'u. Господарю мой, може ли да се борим заедно и да потушим тези войни?"
Hongou KazutoHongou Kazuto е момче, което посещава академия Св. Francessca. Той обича сладки момичета и е "мъж под чехъл", но притежава чувство за морално задължение и страстно сърце, готов е да рискува всичко в името на приятелите си.
Hongou не е много добър в учението, но заради дядо си той обича да чете исторически романи. Щом попада в инцидента, той се озовава отвлечен от реалността и хвърлен в един друг свят (в света на романтиката на Трите царства).
Той е член в кендо клуба в академия Св. Francessca и в никакъв случай не означава, че не е обучен, но свръхчовешките способности на генералите в паралелния свят карат неговите способности да изглеждат незначителни. Дори съюзниците му се шегуват, че той е слабак.
Kan'u
Фамилия: Kan,
Име: U,
Истинско име: Aisha
Kan'u е момичето, което се появява пред Kazuto, когато той е хвърлен в алтернативния свят. Тя е страхотен боец, както се вижда от начина, по който прогонва бандитите атакували Kazuto.
Тя се кълне във вярност към Kazuto, защото вярва, че той е пратеник от небето, изпратен да потуши войните обгръщаща света и ще донесе мир обратно на Земята.
Тя е идеалист, който работи усилено всеки ден, за да създаде един свят, където слабите могат да живеят в мир. Тя се засрамва много по-лесно, от което и да е било друго момиче. Тя е доста ревнива и настроението й се разваля, щом хване Kazuto да говори с друга жена и разбирайки, че това е ревност.
"За всички хора, които са пострадали в тези дълги войни, Аз Kan Unchou, ще се превърне в безмилостно острие и поразя всички бандити!"
"Г-Господарю, какво правите!? Това е мръсно...Ах!"
"К-к-к-к-какво говорите!? Никога не бих направила такова нещо...!"
Chouhi
Фамилия: Chou,
Име: Hi,
Истинско име: Rinrin
Chouhi се появява заедно с Kan'u, когато срещат Kazuto. Въпреки малкия си размер, тя е огнено момиче в състояние да отнесе враговете си с нейното копие Viper, което е няколко пъти по-дълго от самата нея. Тя може да бъде страшен съперник с/у Kan'u дори, но детинската й природата и пакостливите шеги са често причина да бъде подкастряна от Kan'u. Все пак тя е просто едно разглезено момиче, като никога не остава това да й пречи.
Когато не са на бойното поле, тя обича да тича наоколо и да играе с децата, както и да хваща насекоми.
"Гррр! Не ме наричай дребус или ще ти отнеса главата!"
"Onii-chan виж хванах бръмбар!"
"Аз, Enhito Chou Yokutoku, пристигнах с копието си Viper, за да пребия лошите хора!"
Shokatsuryou
Фамилия: Shokatsu,
Име: Ryou,
Истинско име: Shuri
Shokatsuryou е момиче, което Kazuto спасява от Жълтите Turbans, още в началото на историята.
Въпреки че е тиха и срамежлива, тя притежава топла душа. Но тъй като е учила в училище само за момичета, не се чувства много комфортно в компанията на мъже.
След като Kazuto я спасява, тя се отдава на него по много начини. Нейният стратегически усет не се равнява на никого и скоро става главният стратег на армията на Kazuto.
Щом Kazuto разбира, че тя е всъщност Koumei, той започва да мисли, че се намира в паралелен свят.
"Хавава, Господарю мой, враговете са тук!"
"Не мога да разбера защо някой ще кара слабите да страдат. Нали за това учих толкова усърдно? Мога да защитя хората със собствените си сили..."
"Дясно на хоризонта, Kan'u-san тръгвай! Дясно на хоризонта, Chouhi-chan върни се и помогни на главният отряд! Ммм, мммм.....Chouhi-chan удари враговете ни отстрани!"
Chouun
Фамилия: Chou,
Име: Un,
Истинско име: Sei
Chouun се появява малко след Kazuto, Kan'u, и Chouhi от доброволната армия, като самостоятелно пребива 10 000 Жълти Turbans. Когато замахне със копието си, то танцува през вятъра, карайки враговете й да падат един след друг. Но тя не се присъединява към армията на Kazuto, чак по нататък в историята.
Тя е винаги спокойна, никога не губи самообладанието си. Но вкусовете й се различават от общо приетите: тя вижда физическата сила като важна част от връзката и има малко странен характер.
"Ммм. Не очаквах, че имате такъв вкус, Господарю мой. Какво съвпадение. И аз бях заинтересована от това."
"Аз съм Chou Shiryuu от Northern Changshang и съм дошла в подкрепа на моят господар! Сега паднете, разпилейте кръвта си и оставете телата си!"
"Не толкова бързо Kan'u. Аз ще ти избера дрехи. Вярвам, че нямаш нищо против?"
"Ето така. Изглеждаш зашеметяващо и сладко в тези дрехи. Мисля, че съм доволна."
(но наистина са странни дрехи)
Bachou
Фамилия: Ba,
Име: Chou,
Истинско име: Sui
След като баща й е убит от армията на Sousou, Bachou се присъединява към фракцията на Kazuto.
С една дума тя е своеволна. Щом зърне враг, тя се изправя с/у него, дори ако е капан и ще го унищожи със сила. Тя е весела и енергична, но тъй като е отгледана от един мъж, тя има мръсна уста. Но въпреки това, тя не знае нищо за секса и е много срамежлива.
"Мислиш си, че може да ме победиш? Нека да те видим тогава!"
'Г-Господарю мой, м-мисля, че ще у-умра от с-с-срам ако изглеждам така....."
"Не че обичам секса, но щом искате Господарю мой, н-н-не мога да откажа....."
"Няма да те оставя да се измъкнеш! Ще те убия на момента! Само чакай!"
Kouchuu
Фамилия: Kou,
Име: Chuu,
Истинско име: Shion
В развитието на историята дъщерята на Kouchuu е пленена от Enshou и е принудена да се изправи с/у армията на Kazuto. Благодарение на нейните почти суперчовешки умения с лъка, тя създава големи проблеми на армията на Kazuto. Но Kazuto успява да спаси дъщеря й и Kouchuu се предава. И още повече, тя се присъединява към него.
Въпреки, че изглежда като сдържан човек и говори с мил тон, тя обича секса и често изкушава Kazuto. Обича да оставя и въображението си да вилнее и започва да диша тежко щом си представи Kazuto и Chouhi да правят секс. Дъщеря й Riri, често я смъмря заради тази й черта.
"О, Господарю мой. Какво правите тук толкова късно? Искате да кажете....че сте тук за моето тяло? Хо-хо-хо....."
"Сега вкусай острието на моята божествена стрела!"
"Хо-хо, толкова сте голям Господарю мой....Да направя ли нещо, за да го успокоя?"
Връзка за сваляне:![Изображение](http://i1.imageban.ru/out/2011/06/09/5db1767347e60994bec70bb11b2d9512.jpg)
1. Разархиварате файла.
2. Играете.