|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 5:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: BG: Kyou kara Ore wa!! [01/10] [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 06, 2013 8:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33311_1357672121.jpg) |
pikapika3 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
|
^^За горният вариант на Vasto не се сетих... имаш право. Кофти е само, че трябва да се обединят 4те части от един епизод, тъй като са разделени на парчета, за да няма разминаване в тайминга след 2ра част. Колкото до превода от италиански, имаме си вече преводачка, която колкото и да е малко пак работи по проекта. А дали превода е много точен от този език мн-мн не ме вълнува, все пак се минава през редакция, която включва и лека преработка от японското аудио. Ако не сте гледали работата по 1ви епизод, сега е време.
_________________ Т.1. Пика винаги е прав! Т.2. Ако пика не е прав виж Т.1.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Kyou kara Ore wa!! [01/10] [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 8:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38029_1359205817.jpg) |
Loveless88 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
Исмаиле, като съм казала, че ще го преведа, ще го преведа. но аз не разбирам ама съвсем нищо от рилийзи, ю тубуве и тнт. идея си нямам за какво си говорите. в момента сме в сесия с момичето което прави тайминга. това е проблема. мен не ме мързи да превеждам. в крайна сметка еповете са 10. на мен като ми се дадат субтитрите написани на италиански аз зареждам японското аудио в аегито и сливам, все пак уча японски, не съм чак тоооолкова зле. това, че аз превеждам с по-цветущ език си е лично мой избор, понеже главните герой се чобанят като каруцари. но не мисля, че е толкова зле. просто момичето се занимава със свои си неща и не мога да я набия да ми свърши работата. мислила съм си с друг чoвек да работя, но това може да стане ако имам готов тайминг. ще видим. до 5ти март имам изпити и не може и дума да става, след това ще му мисля. но не мисля, че първи епизод е каша!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Kyou kara Ore wa!! [01/10] [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16161_1450729177.jpg) |
Kiba |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 12:32 am Мнения: 2426 Местоположение: Лондон / Пловдив
|
Превода си е супер- псевдо хейтъра Исмаил в който си се превърнал е мега зле.. Интересно как хората се променят за 1 година само.. Loveless88 знам ,че си сериозна и ПикаПика е готов да свърши своета част- вярвам ,че проекта ЩЕ го бъде ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) пп: Ти пък 'ша ми кажеш ,че хал хабер си нямам от фенсубинг?! Е за 6 години повярвай доста неща понаучих от добри хорица ,когато съм искал нещо да си наглася за даден релийз.
Последна промяна Kiba на Пет Фев 08, 2013 9:45 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Kyou kara Ore wa!! [01/10] [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 9:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41473_1399197331.jpg) |
IsMaIL |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
И все пак, и отново се обаждат хора, които не разбират от фенсубинг... Киба, тебъ пък хич не сакам та виждам у форуму, щоту не си ми интересен с все съща изпята песен! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Да, промених се, но не толкова... Аз просто изтъкнах вариант, в който втория епизод може да е на линия още тази вечер. Но както и да е, ако всички хора в света можеха да се разбират, нямаше да е толкова забавно.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: BG: Kyou kara Ore wa!! [01/10] [on] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Едно нещо не ми стана ясно на мен. Според постовете на пикапика3, аз разбирам, че имате субтитри с готов тайминг (руски и италиански по-конкретно). Тогава какъв е смисъла момичето да се занимава да прави тайминг наново? Едно е да сливаш реплики и да го преработваш, ама да го правиш изцяло наново... е нещо съвсем различно. Та, ако има готов, що се мъчите? ПП.: Предварително се извинявам, ако съм разбрал погрешно.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|