|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 08, 2013 1:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Цитат: Someone put Sacred Seven in my Sacred Seven that Sacred Seven's Hyoubu Kyousuke
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Zettai Karen Children: The Unlimited (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 08, 2013 2:38 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
^ deshou deshou и аз бях със същата нагласа в началото, но... Цитат: [12:43:43 AM] キソソ: zkc - what is this shit, where are my lolis? and then hyobu becomes a total badass [12:47:41 AM] キソソ: and then berserker makes a cameo apperance after 6 year absence, masturbating with his left hand after his break up with Illyasviel [12:51:16 AM] キソソ: and then [12:51:20 AM] キソソ: lolicon power!!! [12:55:59 AM] キソソ: so much win!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 08, 2013 2:41 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
nozo написа: Защо пак ми се струва че ще препускат през историята като предните серии Не виждам как това може да е възможно тука, имайки предвид, че това е Spinoff with an Original Story ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) @злоби и Кисосо - well... аз пък получих точно каквото очаквах... имайки предвид, че т'ва си бе обявено като spinoff с "оригинално" storyline и Hyoubu като чист badass
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Zettai Karen Children: The Unlimited (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 09, 2013 10:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Това е spin off с най-омразния ми герой от Zettai Karen Children. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) То е ясно че главните героини от там няма да се появяват много често тук (може би под формата на камеота), но другите промени също не се на добре. Новият керъктър дизайн не ме кефи. Не е грозен, но и не ме вдъхновява - протагонистите са някакви противни бишита. Сюжетът поне в първи епизод не беше нищо кой знае колко впечатляващ и предполагам, че нещата няма да се развият много в бъдеще. Дори туисът след финалните надписи не ми дава особени надежди. Най-лошата промяна е в екъшна (да точно това, което ви впечатлява най-много тук) - същият е страшно претупан и семпло анимиран. Дори в обикновените сцени са пестени движения и междинни фази, за разлика от оригиналния сериал, където красивата анимация беше едно от добрите качества на заглавието. Към жанровите промени нямам отрицателни коментари. По-мрачната атмосфера и липсата на ученически хумор е подходящо за този сетинг. Може би ще го следя известно време, но нещата отиват към дроп. Цитат: Нужно ли е да съм гледал стария сериал? Според мен - не.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2013 10:57 am |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
*започва да се чува Break+Your+Destiny*
( °-°)
I came...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Zettai Karen Children: The Unlimited (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 17, 2013 10:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
След втори епизод, анимето вече ми харесва повече. Има си добър екшън. Пък ако пътуват и по други места и ми ги представят с такава хубава анимация, още по-добре. Мацката от отбора и барманката са приятно и свежо попълнение... Скоро такъв втори епизод, все с плюсове, не бях гледала
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|