Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Ето как върви хавата. Идва НГ(нова година), с нея идват и наградите за СГ(стара година). Съответно AsAA 2012. За да бъдат осъществени тия награди, трябва да се избира пак жури.
Модовете ще изберат, но няма да е на случаен принцип. Какво се иска от вас, феновете -> Да предложите жури! Помислете добре, кой отговаря на критериите:
- следял е аниме фронта на 2012та година - има добра преценка за анимета - кефи ви щот е пич //това е качеството му да работи в екип - бил е достатъчно активен в сферата //знае терминология и е писал във форума и коментарите му са смислени т.н... - има опит от предни години в съдене на анимета - има опит от гледане на повечко матер'л - освен, че се кефи на аниме, цени и неговите саундтраци, и братятя му и света го студио, спонсори, телевизии - няма особено соц. живот и може да се занимава //шегу
Как да ми предложите човек? Ето пример:
хх написа:
Предлагам човекът ХИКСЗ(линк към профила му по възможност) Защото, , мъ кефи, гледал е бая, учавствува навсякъде(досадата му с досада), има набито око за аниме(но все още вижда с него), гледал ги е таз годишните онгоинги(или поне така изглежда). Ето примери за Него: - линк - цък - прас - земи - хоп Мисля, че мн хора смятат като мен //но това е без значение, щото аз първи го предложих...
Ако например Вие също смятате, че Този човек е компетентен, не ме интересува, не искам да виждам х2 х3 х4 х5 (т'ва дотука е 120) в тая тема!! Подкрепяте кандидатура, само ако има нещо важно да добавите за човека или ви се ще да напишете пп: съгласен съм с "хх" =/ Аз ще видя всички кандидатури и ще преценя, не се притеснявайте. Ако случайно смятате, че вие отговаряте на критериите - чудесно, предложете себе си, никакъв проблем не е, не се срамувайте!! Ако и вие сте забелязали, че хората са МНОГО, няма да ви учуди, но мисля да ви огранича за сега на по 1 човек = 2 кандидата Повече от 2ма не можете да предлагате.
Местата в журитооо не смятам да са повече от 20, а трябва да са нечетна бройка... но за сега нямам определена рамка, ще видим как сме с компетенцията.. И така, предложете ми Личности. Хора, които ще се дадат прецизна и точна оценка на 2012та година.
Ето част от нещата, с които ще бъде нагърбено журито:
- избиране на best anime във всички категории, в които ще гласуват отделно потребителите - комуникация и работа в екип с другите от журито и организаторите - пускане на темите от името на организатора, ако той пожелае - обективна критика и оценка на победителите след краят - носене на 20кила туршия на гръб през цялото време //шегу - да ми правят палачинки когато съм гладен //шегу... or not? - записано име в AsAA 2012 темата, като избран елит на AnimeS-bg.com за годината
Защото да си жури, означава да си елит. Да си човек с преференции, които е бил забелязан от себеподобните си и на който е възложена задача да определи, като най-компетентен, кое аниме е по-добро в категорията. ВИЕ избирате елита на AnimeS-bg, ВИЕ давате преференциите на ХИКСЗ. Не приемайте тая тема на шега(въпреки, че съдържа такива за разведряване), искам добре мотивирани кандидатури, особено за по-непишещи хора. Ще преглеждам мнения по форума и ще се консултирам с колеги до колко този човек е "вещ в занаята". Оглеждайте се, време има. Крайният срок за предложение ще е максимум до 20ти Декември. Тоест имате приблизително месец време да разгледате и разучите кой какъв е що е... Потребителят не може да участва ако датата му на регистрация е след 01.10.2012.
Мерси за помощта ;] ______________________________ Едит(1): Дам, тая тема е копипаста от миналогодишните, щото тогава Саяна доста се постара да я напише и все още ме кефи
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
Да се включа и аз с подсещането, че модераторите на аниме раздела си има запазени места за журито, стига да искат -> няма нужда да ги предлагате(разбира се, ако сте изпитвали такова желание, защото са ви харесали де)
Looking for surviving women to repopulate the planet with me, after the end of the world has come.
Заглавие: Re: [:AsAA 2012:] Jury Contest!
Публикувано на: Пон Дек 03, 2012 6:31 pm
velush
lovelyangel666, защото мисля, че отговаря на всичките условия...с изключение на "щот е пич"...ако приемем хипотезата, че е дама (щото няма жени в интернет)...иначе за сработването в екип, мисля е демонстрирала и такива качества.
CLC-то пък мисля че се подразбира.
Ще кажете "Защо само дами? Ти кво, подмазваш ли се?". Ми не...напоследък всичко, включително и тотално мъжки заглавия е толкова overdrive-нато с бишита и шонен-ай (от години е така, ама напоследък нещата ескалират)...поне аз губя всякаква отправна точка и реалистични критерии, за какво става дума в тези анимета - кое е фенсървис и кое plot point.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Публикувано на: Вто Дек 04, 2012 10:11 pm
Elionande.
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
Мисля, че SSJ Kisoso отговаря на критериите и ми е направил/а впечатление със съдържателни коментари
edit: сега видях, че и преди е бил жури edit2: добавям velush
Последна промяна Elionande. на Сря Дек 12, 2012 10:47 pm, променена общо 2 пъти
Burnx - гледа повечето онгоинги, подбира си добре заглавията, има адекватни мнения и може да се изразява като хората... не знам дали може да прави палачинки обаче. За всички останали критерии отговаря. Borrator - би било свежо попълнение, вземайки предвид факта че мненията му са съдържателни и дава добри обективни оценки.
P.S. подкрепям избора на JohnnyQuid
Also, благодаря за гласуваното хмм.. доверие?, но няма да участвам
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
posteriori защото: 1. Трябват да слагаме и нови лица из журито 2. Направил ми е много добро впечатление из темите с коментарите си 3. Следи следи голяма част от нещата ^^ 4. Слагам MAL списъка му ако някой смята другояче относно изгледаното количество анимета
Whisper защото: 1. Ми е направила впечатление с хубави постове и е активна 2. Момиче е (<3) и не създава конфликти (girl powa!) 3. Смятам, че е следила достатъчно заглавия този и предишните сезони
от вече предложените ^^ (освен модовете - те си знаят ^.~)
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 6:22 pm
SSJ Kisoso
*krish* - 'cause he should be in, интересно ми е какво ще направи. - гледал е много и ще удари едно рамо във всеки жанр. - още е в училище => има много свободно време.
Спойлера:
Останалите /including mods/, за които искам да дам гласа си:
- clc - faye - erejnion - velush
Дам, old-school съм. ^^ Новите да се постараят повече next year.
Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 9:16 pm
dadaadda
The No-Goodnick
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
Стига да прецени, че е гледал достатъчно и да изпитва желание, бих казал, че е достоен претендент.
То има ли какво друго да трябва да кажа/напиша? xD
*Запазвам си правото на 2ро предложение, само трябва да преценя кой/коя/кое ще да е.
Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 10:13 pm
flssdd
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
Не съм гледал всичко що ми се иска от таз година, скоро започнах да наваксвам, но до февруари-март ще съм в такт и пълна бойна готовност! Ако ме искате, ще се радвам да допринеса с каквото мога
А аз от своя страна ще предложа djhot (само трябва да вдигне малко активност ) и HepMu (винаги ме е радвала с мненията си)
едит: и той ли за постоянно или? гледам преди 6 месеца е било
Последна промяна flssdd на Сря Дек 19, 2012 9:15 am, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения