|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 14, 2012 8:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Интересно ни ги натресоха тези нулевите... И аз не си ги представях така, но да видим. едит: Хубаво, че видяхме и Кон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 15, 2012 6:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Има някакъв фокус поставен върху Маюри -арката започва с него -собственоръчно нарежда изтребването на 28 000 жители на Руконгай за да се запази баланса -конфронтира се с дедо и го скастря за това че не е успял да убие Yhwach преди 1000 години -стои на ръба на кратера останал след смъртта на дедо. (макар че може и да е кратера след унищожението на бараките на Първа дивизия) -поднася ни инфото за увредените Банкаи – има информация за всички Банкаи на Готей-отговорен е за експерименти върху няколко хиляди Куиншита Кон беше....meh...можем и без него Има обаче някво напрежение между Готей и Нулевия отряд. По реакциите на Шинджи, Шунсуи и Маюри мисля че не са много желани гости в момента. Нулевия отряд и на мен са ми малко ..hm, но още не сме видяли нищо от тях за да преценим. Странното е че са ми едни ухилени, което стои доста не на място предвид опустошението, разрухата и хаоса в Soul Society. Ичиго сега ще е като в небрано лозе. Може и да го приберат някъде, щото видиш ли, се разминава с доктрината на СС. Вайзардите бяха нежелани(тва както и да е, вече им е простено) защото имат в себе си малко холлоу, и то не по свое желание. Ичо е невъобразимия хибрид, още повече след последните разкрития. Може да му се постъжни положението Чудя се и за още нещо: дали дедо е предал на някой местопoложението на ключа към Royal dimention
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 20, 2012 7:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16150_1372075076.jpg) |
popcorn girl |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Най-после нещо итересно. Що за тип е учителя на Унохана, че тя не иска той да “лекува“ Бякуя ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ?. Няма да ми хареса, но поне за първи път от много време насам(почти от СС арката) чакам следващия чап с нетърпение. Не ми се иска да разбирам Ичиго за какво и е притрябвал, защото следващата простотия на Кубо ще бъде да го изкара роднина на краля по пряка линия(щот само това още не ни е пробутал) и този път окончателно ще я зарежа .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 21, 2012 2:30 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Подозирам, че на него му няма нищо и просто е припаднал от смях, докат се е "биел" срещу онова куинши. Сигурно вече се е свестил.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|