|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Пет Сеп 14, 2012 8:00 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
IMDbDirected by: Rian Johnson Produced by: Ram Bergman, James D. Stern Written by: Rian Johnson Starring: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels Music by: Nathan Johnson Cinematography: Steve Yedlin Editing by: Bob Ducsay Studio: FilmDistrict, Endgame Entertainment, DMG Entertainment Distributed by: TriStar Pictures Release date: 5 October 2012 (Bulgaria)Country: United States Language: English Budget: $60 million In the year 2042, a man working for a group of killers called "Loopers" (they work for the mob and kill people who are sent blindfolded back in time from the year 2072 by their bosses) recognizes a victim as himself. He hesitates resulting in the escape of his older self.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Сря Окт 03, 2012 2:33 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Доста слаб край. :/ Можеше много неща да са по-яки.
7/10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 9:00 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Като излязох от залата мнението ми беше като на squall. След това обаче като почнах да си го въртя в главата и малко си го промених. Края си е доста добър. Идеята на филма много ми напомни за тази песен на offspring http://www.youtube.com/watch?v=Xsp8DmgtjHYВсъщност това, което най-много ми хареса във филма е, че е много consistent с идеята си. Нямаше излишни моменти и всичко вървеше точно към този (силно оптимистичен) резултат. В крайна сметка все пак леко ме разочарова защото имах мноооого големи очаквания, а филма не е чаааак толкова добър. Но определено си струва да се изгледа. Edit: Реших все пак да сложа спойлер тагове. Edit: Btw Джозеф Гордън-Левит почна да ми става много любим актьор. Страхотно се представи. В inception също беше много добър, но там имаше много по-малка роля.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 9:56 pm |
|
Sharky |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Цитат: Btw Джозеф Гордън-Левит почна да ми става много любим актьор. ^ That. Плюс филмите с пътуване във времето винаги ми се набиват много с парадоксите си, примерно на онзи, като му рязаха пръстите, защо пръстите му изчезваха в същия момент в който ги режат. Дефакто след като са му ги отрязали, той вече цял живот си е бил без пръсти. Как му се променя тялото, но не и съзнанието ? Като се пътува във времето, не се ли създава алтернативна реалност, в която двете личности съществуват по едно и също време. И за кво всъщност им трябваха looper-и, а не натоварят машината на някоя малка подводница и не връщат хората на 2000 метра под водата в тихия океан ?
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Нед Окт 28, 2012 2:38 am |
|
Squall_1st |
* |
|
И все пак ако се беше прострелял в ръката, можеше да стнае квото си искаш по-яко нещо. Смъртта е просто смърт, няма нищо вдъхновяващо и доразвиващо се след това. Още по-лошото е, че повестованието наистина не прогледна с нищо повече след това. Аз обичам метода на - ползвайте въображението си - но точно тогава се чувствах все едно са ми изяли пицата, дето цял час съм чакал в обедната си почивка. След като преусислих филма и след като поспах, някои детаили вече ги бях загубил, доста по-гладко и безразлично мислех върху края и реших, че е окей - но въпреки това е смотан край.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Нед Окт 28, 2012 12:06 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
С помпа без проблеми може да си отнесеш пръстите на ръката и няма да се възстановят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Looper (2012) Публикувано на: Чет Ное 01, 2012 8:09 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Safiir написа: В крайна сметка все пак леко ме разочарова защото имах мноооого големи очаквания, а филма не е чаааак толкова добър. Но определено си струва да се изгледа. Squall_1st написа: Можеше много неща да са по-яки. Именно. Деа, очаквах филма на годината, честно. А ся ми е някак ... празно. И каква е ползата от Луупърите? Онея можеше да си телепортират хората в океана и да се давят. едит: ся видях, че и Шарки го е писал.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|