|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 4:04 pm |
![Аватар](http://i1130.photobucket.com/albums/m532/PeAkTuBHa_MyXa/CBcppy.jpg) |
darealG |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
Бях изгледал само първите 6-7 епа досега и след следващите 7-8.. WTF?!?! Не ми харесва на къде върви.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 4:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
darealG написа: човека който взех за непоклатим ... Какво сте гледали? D: Явно не сме гледали едно и също нещо...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 6:51 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
darealG написа: Бях изгледал само първите 6-7 епа досега и след следващите 7-8.. WTF?!?! Не ми харесва на къде върви. Ма много лош спойлер четете на ваша отговорност. Тоя път предупреждавам!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 10:04 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ае еееееей, Кирито ис май кръш енд ю дон'т ток бед абаут хим, окей? Само не знам Асуна какво ще прави или просто ще си седи в клетката. Има толкова много plot twist-a, за които не ми се мисли, защото искам да се насладя на анимето. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) /и да асурито фор лайф/
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 10:56 pm |
![Аватар](http://i1130.photobucket.com/albums/m532/PeAkTuBHa_MyXa/CBcppy.jpg) |
darealG |
|
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
dadaadda написа: darealG написа: човека който взех за непоклатим ... Какво сте гледали? D: Явно не сме гледали едно и също нещо... He was like: "Forever alone and overpowered" And now he's like: "I'll do everything for her cause i love her and cause ppl with something to protect are stronger" Е*а ли го и аз кво гледаме. На нищо вече не ми прилича. УНИКАЛНО е демек. xD SSJ Kisoso написа: Има толкова много plot twist-a Просто няма как да не го догледам. И няма как да спра да се оплаквам от него
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 11:13 pm |
hikuk |
|
|
SSJ Kisoso написа: Ае еееееей, Кирито ис май кръш енд ю дон'т ток бед абаут хим, окей? Само не знам Асуна какво ще прави или просто ще си седи в клетката. Има толкова много plot twist-a, за които не ми се мисли, защото искам да се насладя на анимето. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) /и да асурито фор лайф/ Оня предния спойлер нищо не беше ето един още по лош. И ако горния спойлер не е бил достатъчен ето един за капак.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 28, 2012 7:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2871_1291596158.jpg) |
Marik |
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
![=))](./images/smilies/=)).gif) тая Lyfa ме кефи ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) радвам се, че я вкараха. Определено тя придава друга атмосфера. Чак на мен ми се иде да се присъединя в играта ![:cyclon: :cyclon:](./images/smilies/cylon.gif) Така като гледам сигурно ще анимират тая арка до край.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 29, 2012 12:23 am |
hikuk |
|
|
Не са само 3 и не знам колко ще анимират.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 29, 2012 7:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
hikuk написа: И ако горния спойлер не е бил достатъчен ето един за капак. Човек, имаш каса бира от мен ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Адски ме гризеше какво ще стане но сега ще мога да се насладя спокойно на анимето като знам какво ще стане
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|