|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [58/94] Публикувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:47 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
По този проект няма напредък, защото за момента е замразен, както съм казал! П.С. Това, че по "Бронираните Региос" не са още пуснати епизоди не означава, че не се работи. Щях миналата седмица да пускам, но ми изникнаха разправии и нямаше как. Скоро ще има нови епизоди, не си потете толкова гъзовете! Само мрънкане, значи... П.С.2 Абе, всъщност, тоя "Региос" за мене е супер големата простотия, ама пък вие от де го изкарахте тоя огромен интерес не знам...
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [58/94] Публикувано на: Нед Сеп 16, 2012 8:44 pm |
|
Не слушай Артас, оправяй си региоса, че му остава малко, Самурая ще почака, все пак му остават още 36 епизода за оправяне! Давай, пускай на региоса, че се зарибих много и не е тъпо !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [58/94] Публикувано на: Вто Окт 02, 2012 10:44 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Да, имахме и все още имаме. Тоя релийз може и таймингът да му е по-добре, но тъй като анимето цялото е преведено, ще е по-бързо да оправя аз тайминга, отколкото да копирам и пействам субтитрите в тоя релийз и пак да коригирам тайминг. П.С. Работата този месец ще се поднови!
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Rurouni Kenshin (Samurai X) [58/94] Публикувано на: Пон Яну 28, 2013 10:41 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Засега не... Искам първо да си довърша няколко проекта, които са добре известни на всички ви, но все пак да ги кажа: Хелсинг 10 ОВА (тия дни се пуска), Terra e...(тия дни), БУУУМ! (в редакция) и Региос (в редакция). Чак след това вече може да има развитие и с Кеншин.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|