|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 12:37 am |
|
Pres |
|
|
|
я я сефтето, преди тук много пишех онгоинги от този сезон гледам: - Binbougami ga
- Campione! - сигурно дроп скоро
- Jinrui wa Suitai Shimashita
- Koi to Senkyo to Chocolate
- Kokoro Connect
- Muv-Luv Alternative
- Natsuyuki Rendezvous
- Oda Nobuna no Yabou - толкова дебилно, че чак забавно
- Sword Art Online
- Tari Tari
- YuruYuri ♪♪♫♫
от предишния сезон доглеждам: - Accel World
- Eureka7 AO - заради историята
- Hyouka - защото не искам да изпускам дори неструващите заглавия на kyoani
- kuroko no basket - защото не ми се дропва, епизодите ми отнемат по 2-3 минути
- Uchuu Kyoudai - диамант сред останалите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 1:20 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Според MAL
Blood+ Dance in the Vampire Bund Fairy Tail Hajime no Ippo Monster Moretsu Uchuu Kaizoku Naruto Shippuden One Piece Tales of the Abyss
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 3:58 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Sword Art Online Kokoro Connect La storia della Arcana Famiglia & Kill me baby.
Хем, че некво Kill me baby... много не го гледам >: Не ми се гледа
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Вто Авг 21, 2012 10:23 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Binbougami ga!
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 8:33 am |
|
Shadowknight |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
1. Another 2. Naruto Shippuuden 3. Muv-luv Alternative: Total Eclipse 4. Fairy Tail 5. Kuroko no Basuke 6. Tasogare Otome x Amnesia 7. Area no Kishi 8. Ginga e Kickoff 9. The book of Bantorra 10. Accel World 11. Jormungand 12. Oda Nobuna no Yabou 13. Hellsing Ultimate Май тва е
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 1:13 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Nurarihyon no Mago ;u;
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Вто Сеп 18, 2012 9:33 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
В момента главно Kuroko no Basket и неква Arcana Familia , ама то ми лази по нервите ... , ако не беше 12 епа щях да го издропя. И си правя генерален преговор на GUNGRAVE, че не съм го гледала отдавна... –––––––––– Застинали имам поне 10тина анимета....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кое/Кои анимета гледате в момента :?: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2012 12:44 pm |
|
dmx94 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 28, 2012 10:50 pm Мнения: 498 Местоположение: Варна
|
1.Binbougami ga! 2.Fairy Tail 3.One Piece 4.Sket Dance 5.Naruto Shippuuden 6.Sword Art Online 7.Tasogare Otome x Amnesia 8.Kokoro Connect 9.Durarara!! 10.Hunter x Hunter 11.Toriko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|