_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
Заглавие: Re: > Fairy Tail <
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2012 12:21 am
krish
Интересна глава. И това което Гаджел откри...
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2012 4:06 pm
6iblio
Много голям филм стана. Дано авторът да не усере сега нещата. Вероятно мистериознота жена наистина е някой от бъдещето. Надявам се мангаката да не вземе изведнъж от нищото да започне да избива главни персонажи...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Вярно голяма врътка става тука. Едни и същи герои от сегашното време, от бъдещето, от друг свят обратен на този .... ако направи нещо и с пътуване из миналото просто не знам. Въпрос за напреднали: Ако Люси призовава Stellar Spirits (SP), това означава ли, че Люси от сегашното време, Люси от бъдещето и Люси ( или друг маг с тази способност там ) могат всяка да призове един и същи SP ЕДНОВРЕМЕННО, например Локи ? И ако може, дали той ще е променен съгласно това дали е от сегашното време, бъдещето или другия свят ?
Дали е от бъдещето или от настоящето Луси е един и същ човек. Ключовете от зодиака са редки ключове защото призовават спирити които притежават голяма сила и са единствени от рода си. Примерно Plue e от рода Nicola, който съдържа много екземпляри. Според мен при призоваване от едната ще се появи Локи(примерно), а при опит за призоваване от другата Локи просто ще се премести от едното място на другото оставяйки 1виа призовал го без спирит.
Последна промяна Ghostbuster на Съб Сеп 01, 2012 6:24 pm, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай пост над твоя
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2012 1:21 am
k0k0t0
Абе някой може ли да ми обясни какво става в края на Fairy Tail Chapter 297? Защо Levi пише на Lucy и в същото време плаче,тва ми напомня за началото когато Lucy пишеше на майка си но тя беше починала. И какви бяха оня скелети на дракони които Gajeel намери. Също кога излиза Chapter 298 и другите. Моля дайте ми информация защото току що прочетох 297 и ще ме побърка.Не мога да схвана нищо от края!
Моля пращайте на ЛС!
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2012 2:02 am
Jakuten de Tsuyo-sa
Прочети Rave Master ще ти стане по-ясно
Публикувано на: Нед Сеп 02, 2012 10:59 am
k0k0t0
Брато не ми се чете ся нова Манга от началото,не може ли просто да ми го обясниш?
You win this round Hiro, well played !! След този огромен клифхенгер пусна сайд стори.... :D:D:D
Публикувано на: Пет Сеп 07, 2012 1:49 pm
subzer0
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
Цитат:
Next issue will also have a Daimatou Enbu side story!!
It's not over yet!
Публикувано на: Пет Сеп 07, 2012 2:13 pm
M1sT1kaL
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
All that fan service ! But by all means WE LOVE IT !
Не просто толкова много фенсървис в глава на манга не съм виждал до сега! Машима размаза , особено с Кана!
_________________ .
Публикувано на: Пет Сеп 07, 2012 2:58 pm
6iblio
Чаптърът беше готин, въпреки че беше sidestory. То още на края на миналия чаптър пишеше, че следващите 2 ще са такива. Хиро ще мине Кубо по тролване... Само не ми харесва как тая от РТ дойде да се извини, как Люси набързо и прости. Както и в миналия чаптър как Натсу накрая им каза с усмивка пак да се бият някой ден... Това лошите да станат по-добри го има в шоунените, ама мангаката тук много прекалява.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 38 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения