|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Вто Юли 17, 2012 11:06 am |
neber |
|
|
|
Имаше един хентай, в който действието се развиваше по време на война. Няколко войници бяха пленили едни момичета и след като свършеха работата с едното от тях имаше един снайперист, който я застрелваше. Накрая мисля, че снайпериста застреля всички. Някой може ли да ми каже как се казваше този хентай ако се сеща?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пон Юли 30, 2012 1:29 pm |
skofiild |
|
|
|
Здравейте, искам да попитам дали някой знае кой е този хентай
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 30, 2012 2:47 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Momiji, ако не се лъжа... -> @ AniDB-> @ раздел Връзки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 23, 2012 1:18 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Еми... да речем... в раздела за връзки -> viewforum.php?f=12 <- ще да има линкове за сваляне. blink се старае, колкото може, да качване нещата веднага след като бъдат преведени. А ако ги издирваш до де още се хептен преснички и нямат превод -> http://sukebei.nyaa.eu/ <- върши много полезна работа.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|