|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 12:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 5:00 pm |
 |
Tracker |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 8:07 pm Мнения: 425 Местоположение: On the moon next to the first moon sea
|
Tra[n]ceR написа: Изрязах видеото и го качих в youtube за по-лесно гледане:
пълна глупост котплай игри ).gif) в това ли се превърна РД-то според Новините
_________________ Imagine, Picture of Random Nothingness
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 6:48 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
@w@; Първото ми впечатление беше... Бастора е твърде висок ;3; И защо ми трябваше да се набутвам да играя игри, които за първи път играя Благодаря, на онова момче, което ми каза как да правя special move в MK & май ме пусна да спечеля един рунд <3 ;-;Другата година... в тази част от РД-то не стъпвам Беше хубаво & stuff... мислех да пиша много, но тъй като не ми се отдава... ще напиша малко и рандом неща  Но искам да се оплача... ако не са го направили... Следващия път или пускайте AMV-та с музиката им или просто ги спрете. :/ и си видях AMV-то <3И тортата не ми хареса особедно... >: Защо не беше много шоколадова ;-; Мисля, че вчера сънувах 1824 3061 .-.' Не ги казахте тези цифри достатъчно xD p.s. <3 Искам да се извиня публично на Фиби, че го подминах като пътен знак ; - ;'  u forgive me?~
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 7:32 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Thaumaturgist написа: Бтв, драгъне, недей да недоволстваш, някои бяхме там още от 8  А и програмата бе коригирана за да няма ощетени поради забавеният достъп Няма как това да е извинение - вие сте организаторие. 3 часа сте имали. Аз също съм подготвял ивенти и не смятам, че 3 часа са недостатъчни, за да се организирате за посрещането. А представям си да не бяхте коригирали програмата. Можехте да си почнете програмата в 11... без публиката примерно. Thaumaturgist написа: Като главни минуси съм склонен да посоча: - Тази година наградите бяха изключително много (стигайки се до това да дават на свободен принцип в края, само и само да не останат невзети). Някои хора ще имат кошмари с първите числа от листовете пък  . Самият начин на провеждане на томболата като цяло не ми хареса. Струва ми се много по-удачно такива листове да се правят само за косплейърите, докато тези за публиката да са си на база серийното число на гривните. Наградите пък сведени до разумни нива (подобно голямо количество си е направо като за юбилей) - Липсата на музиката и амв-та през по-голямата част от времето (колко нетипичто за рд-то), сравнителната еднообразност. Наградите от софарма бяха... покъртителни. А това с табекс беше малко като лоша шега, имайки предвид броя на пушачи... Формата е приличен, но някак си не остава време повечето хора да опитат от всички, искаше ми се да имаше повече време хем за турнира (участниците сигурно не са присъствалия на целия косплей), хем за игрите като го и картите.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 8:27 pm |
 |
Manga Anime |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
Tra[n]ceR написа: Изрязах видеото и го качих в youtube за по-лесно гледане:
добро изрязване, там се вижда таумата и аз как снимам и на мене ми хареса (да снимам)  и сега като разглеждах снимките разбирам, че наистина е било яко
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 8:48 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Току що се прибрах. Ще вметна че имам само 734 кадъра. Уви светлината бе кофти за апаратчето ми, та се разминах с целевите 2000+ Предполагам като махна твърде тъмните, прегорелите, размазаните и неприличните  ще останат поне към 150 кадъра :3 Но същите ще им трябва обработка щото снимах на откачени настройки за да ловя нещата на фокус. Та снимки чакайте най-рано утре следобед  Впрочем май снимах кажи-речи всички, които взеха награди --- Утре ще пиша дългия си пост. Сега само ще обобщя, че си прекарах мега яко пп. Благодаря на Бънката и Риса за страхотната разходка в зоопарка
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 9:18 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Minato написа: Турнира по MK ми хареса, въпреки, че ме биха като куче ^ значиииии не съм била единствената Абе... о,о Някой да има клипче как някои индивиди танциват Gangnam style?~
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 9:24 pm |
 |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
така нека и азе си изкаже мнението Като цяло оргинизацията беше много на ниво, косплеърите бяха супер, повечето сценки адски забавни, лимбото беше добро и забавно. Компанията която се събрахме също беше на ниво  Прекарах си наистина страхотно, много смях падна, весели моменти много, барчето в лобито наистина не беше скъпо, евала за което специални благодарности и на хората, които не бяха част от организацията, но помогнаха за по-доброто и представяне, като например пича с ДДР падовете, човека си ги донесе от тях и отдели целия си ден именно да забавлява, обяснява дори и да снима хора как танцуват, вместо да се забавлява самият той... Косплеърите бяха удивителни, а забавните сценки покътителни просто няма какво повече да кажа за тях. Танца на момичетата на сред залата също беше нещо потресаващо, сериозно не очаквах Love child да се развихри така.  Детето на лимбото изби рибата особено в началото като му отказаха да му наведат сопата, беше толкова разочаровано и нацупено горкото.  Тортата беше вкусна, но не стигна за всички за съжаление (следващия път по-голяма)!  Я игралната зала да кажем, че се пробвах само на марио  нещо яко съквах  иначе монитора с амв-тата които вървяха там нон стоп беше супер или по-точно клавиатурата, адски много ме израдва направо исках да си я взема в къщи  единствения ми съвет там е да имаше едни тонколонки поне да се чува малко от малко музиката от амв-тата, които вървяха или пък поне слушалки за хората които сядаха на диванчето от какво искам да се оплача (уви има ги и тези неща)  1-во - поради закъснението в началото цялата програма загина геройски, което до някъде доведе и до по-забавни моменти, но с кратките почивки едвам скатахме време да идем за по парче пица, за да не умрем от глад  поради парчето пица оттървах награждаването на косплеърите... 2-ро - томболата се проточи прекалено дълго... много хубаво беше, че имаше повече награди за публиката, но накрая така и така повечето се хвърляха в публиката... so what was the point of it in the first place..  излишно хабене на време... Така и не стигнахме до аниме векторината  3-то - така и не пуснахте диска с амв-тата, които донесох  и 4-то Ghostbustera щре му се карам, че дори не ни изнамери...  навсичкото отгоре правихме снимки с целия екип, а той така и не се цъфна.... Като цяло останах много доволен и се забавлявах изключително много! Евала на транса както и на водещите и на останалата част от организаторите, които спомогнаха за всичко това!!! Това е от мен
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 9:59 pm |
 |
Redv1peR |
|
 |
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 6:15 pm Мнения: 11 Местоположение: Пловдив
|
И аз като 1 от присъстващите ще изкажа мнение. Супер яко беше тъй като на мен ми беше за пръв път и искам да благодаря на организаторите за събитието. Най-много се зарадвах на косплея, тъй като имаше наистина добре направени костюми, докато томболата(да не казвам голяма дума,но) беше излишна едва ли не. Твърде много време глътна. Аниме викторината според мен щеше да бъде по-интересна. Също така 2-те петица анимета щяха да бъдат интересни за публиката, тъй като винаги може да видиш нещо ново и интересно. Имаше си малки гафчета тук там, но според мен те нямаха негативен ефект върху събитието. Нещо което си мисля, че ще е интересно за феновете примерно на следващите празненства е да има гласуване за топ 5 анимета за изминалата година според феновете. Гласуването може да се осъществява като се изготви списък и със multiple check за няколко анимета. Листчето ще се дава на всеки на входа когато влиза и събирането на гласовете ще става до няколко часа и към средата или края на РД-то да се обявяват резултатите. Според мен това би накарало хората да се чувстват още по-големи устастници в РД-то. Пример: Както беше случая със избора на феновете за косплеър. За мене беше супер яко, че и аз мога да повикам/пограча за моя избор, който всъщност и спечели ^_^ P.S. Съжалявам, ако има много грешки в поста леко изморен съм от изминатия път обратно.
_________________ "I didn't come to play. I came to win." "Semper Paratus"
http://myanimelist.net/profile/Ubitaki redv1per = LoL account EUW
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 10:42 pm |
 |
Redv1peR |
|
 |
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 6:15 pm Мнения: 11 Местоположение: Пловдив
|
Thaumaturgist написа: AsAA върши точно това, че и повече и, поне на теория, трябва да кара хората да се чувстват по-големи участници във форума въобще  Имах в предвид за РД-то да има такова нещо. Иначе преди време гледах за AsAA във форумите, но победителя е само 1 ако не се лъжа?
_________________ "I didn't come to play. I came to win." "Semper Paratus"
http://myanimelist.net/profile/Ubitaki redv1per = LoL account EUW
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 7 години AnimeS-bg.com - 28 юли - Интерпред + отзиви  Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 11:55 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
AsAA е друга история, РД-то е mid-year event, няма смис да меша с AsAA. Най-добре е като се обявяват такива препоръки да са 50:50 ppl/jury(mods/maniacs), следили фронта и да са САМО за ТЕКУЩАТА година, до момента на събитието. Топ 3-4, макс 5, на заглавията до момента. За стари си има AsAA, форума и т.н. тъй че и римейкове не трябва да влизат. Идеята е добра за гласуване по време на събитието, но по-скоро все пак трябва да е преди. И да има време да се пусне по един трейлър - пък и да се види ако има съвпадения. Защото аз примерно мн трудно помня имена/никове/заглавия и ако ми дадеш списък с анимета може всичко да си гледам но нито едно да не си спомня х)) А принтове със шотове/корици вече става мн тегаво...

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|