|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 11, 2012 7:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Jakuten de Tsuyo-sa написа: Напомня ми на YUREKA => ще се гледа ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) недей, на 95% съм сигурен че ще те разочарова.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2012 12:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Такаааа Наспоилих се хубаво благодарение на /а/ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и мога да кажа че вече съм супер хайпнът за това аниме! Дано да не прескочат едни определено моменти от новелата
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 8:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=47591_1341545231.jpg) |
axuma |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Най-накрая нещо по-интересно като Accel, обаче са в virtual world-a permanent. Дано го направят поне 24+ епизода. едит: Kawahara Reki е автор и на двете AWorld & SAO?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 8:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=47591_1341545231.jpg) |
axuma |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
erejnion написа: ^ да. Това е и основната причина за започването/пропускането на тази серия. Макар че цялото ми същество се бунтува срещу израза "нещо по-интересно като Accel". Ма де да знам, аз принципно не гледам battle шонени, а това пък е комбинация между тъп шонен ала Наруто и чууни, че допълнително и да убие интереса към изграждането на фентъзи света. Даже и да не мразя То Ару, точно частта с чууни ме е дразнела винаги... но пък де да знам, явно има хора, които се кефят на такива неща, не би трябвало да ги съдя само защото гледат шитни. /a/ ти е промил мозъка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Дай му шанс, точно това, ЧЕ Цитат: "аз принципно не гледам battle шонени" го съдиш като шитня... Всеки с вкуса си де.. и да ти кажа честно, твърде много си паднал по стереотипите.. ( пък и да почнеш да го съдиш по 1вия еп е малко прекалено..)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|