|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: < AnimeS-bg: Manga Awards 2006 > Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 12:54 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
И гласуването по манга наградите приключи. Изненадан съм колко оспорвано беше то и за колко много заглавия се гласува. Със сигурност не се откроиха само два, три фаворита, което показва, че журито, работило по номинациите, си е свършило работата. Благодаря им, за което. Още веднъж мерси на журито. (Aerith <3, Freya <3, Faye <3, Cagalli <3, Safiir - arigato!)По същество: Победител:Berserk (17 гласа) Възрастова група: 18+Жанр: екшън, приключение, фентъзи, хорър, сейнен Линк за сваляне: Click here______________________________________________ Награда на Журито:xxxHOLICЖанр: комедия, сейнен, свръхестествено Линк за сваляне: Click hereИскам да спомена и мангите Dogs (16 гласа), Air Gear (12 гласа), Blame! (8 гласа), Angel Sanctuary (7 гласа). Хвърлете им едно око ако още не сте, заслужават си. Линк към самата анкета, ковъри на мангите, download линкове и прочее: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=14119Ако се питате как така за 2006та печели заглавие почнало преди десетилетие и нещо, правилата също ги има в тази тема ^Дискутирайте
Последна промяна Morri D'in на Сря Апр 25, 2007 6:34 pm, променена общо 6 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 2:46 pm |
|
faye |
|
|
|
Morridin написа: Абе нз, вота беше доста изненадващ... Desire Climax
Замалко да припадна и после се сетих че е 1ви април
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 12:37 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Темата е виждана само 200 пъти... (сигурно аз съм направил половината ) мизерия... ще говоря със Саян да направя общо изявление на главната на сайта да видят барем повече хора...
Иначе Berserk спечели с 1 глас, малшанс наистина
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 3:26 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
аз съм доволен от избора на журито
браво.
иначе за берсерк оставам безразличен, аз си дадох моя глас за GTO ^^ (ако се чудите защо бяха 2 xD)
ПП:Морри ако искаш мога да нацъкам няколкостотин пъти темата ако това ще те успокой
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|