|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 02, 2012 3:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
What a surprise, I was wrong. Назе и Зен само че рулират. Следващата седмица: Зен се бие, при това на цветни страници.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 28, 2012 10:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41067_1399913418.jpg) |
Al40po |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Предния чаптър ми хареса повече от този ,особено в частта в която Медака предлага на Зен да се вземат и той как я отряза ![=))](./images/smilies/=)).gif) .Следващият може и да е интересен след като видим пълната сила на тая с канджитата.Но да оставим това настрана когато в началото на арката показаха Ширануй и компания се зарадвах че ще ги видим в дейвствие и изведнъж да вкара Зен и неговия съвет да спасяват Медака, не ме радва ,предпочитах да е към края на арката.Разбирам че това е момент в който и избират годеник но,нестига че резнаха мъжете и ги замениха с жени което мен от една страна ми хареса,но от друга няма конкуренция за нашия.Явно просто автора не ги е измислил още битките и затова протаква така. ПП1: Само на мен ли като видях за първи път Медака с къса коса ми заприлича на Кумугава с гърди ПП2: Според вас коя от другите дет бяха в лагера ще е най-силната? За мен засега лолито ми изглежда като фаворитка затова,но имам чувството че ще е някоя друга.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 02, 2012 2:52 pm |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
всъщност това е по-лесно, защото няма как и да се опиташ да го преведеш, просто обясняваш канджитата и толкова. Иначе, Назе рулира ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) I want her as my big sister.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 1:58 am |
Al40po |
|
|
Нормален чаптър. Нищо което да ни изненада не се случи освен че разбрахме закво се бият "стилистите ![=))](./images/smilies/=)).gif) " ,но ми е интересно как ще и използват кръвта и по какъв начин ще я вземат. Надявам се да не продължим с това развитие на мангата всеки нов кандридат жених да се бие с/у някой от съвета на Зен.Защото ентусиазма и надеждата които ми вдъхнаха началото ан тая арка на бързо ще изгорят Цитат: Иначе, Назе рулира I want her as my big sister. По-скоро тя беше малката сестра или поне така ми изглеждаше
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 10:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
|
Al40po написа: Надявам се да не продължим с това развитие на мангата всеки нов кандридат жених да се бие с/у някой от съвета на Зен.Защото ентусиазма и надеждата които ми вдъхнаха началото ан тая арка на бързо ще изгорят За пръв път ли четеш манга?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 11:32 pm |
Al40po |
|
|
Да,прав си ,но просто неискам да приема че пак няма да видя Ширануй и компания в действие ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Защото ако продължава така ще ми интересно да видя битка м/у Торай и лолито ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) .Другите са ми меко казано скучни ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) . ПП:Знам ,че Назе е голямата сестра. Но имаше един панел с нея и Медака в който тя иглеждаше като по-малката и беше супер сладка
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 05, 2012 1:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
|
Мда това беше доста странно. Медака пораснала по-бързо от Назе и Мугуро. Странно защо изведнъш спряла да го прави и сега си расте нормално
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Medaka Box ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 14, 2012 2:12 pm |
erejnion |
|
|
crazy_little_crow написа: The ... worst ... man ... arrives ^///^ *happy fangirl can die happy now* *que in my fangirl scream*
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|