|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mecha Showdown I: записване, дискусии и всякакви екстри Публикувано на: Вто Май 15, 2012 11:26 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
ЦЛЦ - принципно се говори тука, а и давам свежи идеи - тип 'лоли'...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 16, 2012 12:21 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Мен ми говорят, че най-вероятно следващите ще са Trap и Reverse trap, но... не се знае
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mecha Showdown I: записване, дискусии и всякакви екстри Публикувано на: Сря Май 16, 2012 12:23 am |
|
DiaDora |
|
|
|
'лоли...лоли...лоли...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 16, 2012 12:25 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Няма да са лоли и шота >.> Просто... няма как да организирам всички педофилчета да гласуват по cuteness lvl вместо по собствените си сексиални привличания
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mecha Showdown I: записване, дискусии и всякакви екстри Публикувано на: Сря Май 16, 2012 12:50 am |
|
DiaDora |
|
|
|
да гласуват по квот им падне, то не е задължително само по кютнес ... ще е смеххх а вс онез cute животичета/същества как се водят? -> там от типа на Тим Кемпи, Кон, онея летящи котета от Фери Тейл и тямподобни... и на тях може да се устрои шоудаун
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Сря Май 16, 2012 1:03 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
dadaadda написа: Мен ми говорят, че най-вероятно следващите ще са Trap и Reverse trap, но... не се знае е, те понякога бъркат пък може и мен да са ме излъгали за трап обаче вече си имам 2 готови, само някой да ме изпревари ей, че аз много други не знам DiaDora написа: а вс онез cute животичета/същества как се водят? -> там от типа на Тим Кемпи, Кон, онея летящи котета от Фери Тейл и тямподобни.. и таз идея ми допада
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 17, 2012 1:20 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
та... да... Winner: crazy_little_crow написа: DGG-XAM1 Dygenguard [Super Robot Taisen: Original Generation] Инфо: Unit type: dynamic general guardian Height: 55.4 meters Weight: 142.7 metric tons Equipment: direct motion link system, Tesla drive Armament: Type 3 Zankantou x 1, dynamic knuckle x 2, general blaster Pilot: Sanger Zonvolt
не мога а се сдържа - ето и картинка на Зонволт *click*Картинки: Скица: Клипчета: Битка Комбо
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 17, 2012 11:52 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|