|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 07 Ghost ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 2:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
07 Ghost Име: 07 Ghost , Седмият призрак ,セブンゴースト, 神幻拍挡07 , Sebun Gousuto Година: 2005 Статус:Онгоинг Сценарий:Амемия Юки Рисунки:Ичихара Юкино Жанр:Екшън,Комедия,Шоунен,Драма,Свръхестествено
Резюме: Историята проследява живота на Тейто Клейн, бивш роб и престъпник преследван от силите на Барсбургската Империя заради необикновените му способности да използва специалната форма на магия, наречена Зайфон. Тейто разкрива много за миналото и истинската си същност, а непреодолимото желание за мъст го тласка напред в мрака на собствените му мистерии. Самият той се оказва в центъра на конфликта между Верлорен, Бога на Смъртта и неговите пратеници , и тайнствените "Същества на Светлината" - Седемте Призрака. Кой е всъщност Тейто Клейн и какво представляват свещените три желания , окото на Михаил и Рафаел?
Последна промяна PartyMonster на Чет Апр 09, 2009 1:12 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: 07 Ghost ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 8:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Новия чап беше ултра-мега-хипер-велик , което си е очаквано де xD Супер!Супер!Супер! Желанието ми да ни запознаят от близо с всички призраци се сбъдва!! Направо си умирам от кеф , но има и още нещо... Значи Тейто ще умре за едното си желание да съживи Микаге ,но...реакцията на бащата беше супер съмнителна. Ами ако бащата на Тейто е умрял не точно от ръката на Ая-тан...Той също е имал прокълнат билет на ръката си ,а е бил владетел на Кралството на Рага...Никой не вярва , че е имал дете , а варианта с незаконна съпруга е малко вероятен. Остава варианта с прокълнатите билети и срещата с Бог...Което значи,че си е пожелал дете , в замяна на живота си? Пак не съвпада всичко! След като го е получил е трябвало да умре, а той е живял / съдейки по спомените на Тейто/ Хммм.. страшно интригуващо. Поне вече съм сигурна ,че Ая-тан е Верлорен , а Фрау по някаква причина притежава косата му. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Работата със Седемте призрака е доста тъжна. То ясно беше, че са не точно живи , но това за семействата е адски кофти. Интересно какви са историите на останалите . Нетърпението ме прояжда все по-настойчиво. Още нещо шокиращо...Ланс е призрак също???
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: 07 Ghost ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 21, 2012 12:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Бях я забравил тази манга но сега като видях новите чаптъри и си я припомних....и сега ми е интересно да видя какво ще се случи по-нататък, но ми е чудно дали някой тук също се е заинтересувал
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|