|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 7:05 pm |
|
Ruki |
|
|
Регистриран на: Пет Апр 13, 2012 10:09 pm Мнения: 36 Местоположение: Yokohama
|
elizabeth99 написа: COB написа: Не,просто това е gamers-ската ми физиономия...тогава съм толкова съсредоточен,че пожар да стане сигурно до последно ще се опитам да играя! i was joking, yakno сиг и мене някой ако ме снима докато играя ше имам подобен фейс XD Ами какво чакаш?! Накарай някой да те снима докато играеш,че да видим дали е подобен!
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 9:15 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Vego написа: ^ с набола брадичка? дае, Вего, точно така. И с бакенбарди и стърчащи косми през белия ми потник на дупки XDDDDD Ruki написа: Ами какво чакаш?! Накарай някой да те снима докато играеш,че да видим дали е подобен! Ами хм, напоследък не съм играла нищо, което би ме накарало да направа чак пък толкоз съсредоточена физиономия XD Може би горе-долу така kind of my "die mdfk" face also works as default too D:
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 9:33 pm |
|
Ruki |
|
|
Регистриран на: Пет Апр 13, 2012 10:09 pm Мнения: 36 Местоположение: Yokohama
|
elizabeth99 написа: Може би горе-долу така kind of my "die mdfk" face also works as default too D: Cute default face <3 ;o
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 9:55 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Well, so not. XD
i'm evil and shit, dammit =|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|