|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Сря Яну 04, 2012 2:15 am |
|
Rampage |
|
|
|
Rampage написа: Главния се бие като разрешава пъзели?? Ще видим. Много добре видяхме как въобще не съм гледал и една секунда от него.Време е да го почна.Препоръка за субс или всички са добри?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Нед Фев 05, 2012 1:41 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Наваксах си до 17ти а днес излиза и 18. Всички карти се разкриха, сега остава да видим нашия как ще постигне набелязаните си цели :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Сря Фев 29, 2012 12:46 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Наваксах си последните 4 епа накуп :3 Много ми е интересно каква ще се окаже тази тайна, за която говорят ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Пон Апр 02, 2012 9:43 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
25ти финален. 9/10 А сега изведнъж втори сезон от 8 април? Че каква беше логиката този да го приключват на 1ви о.0 Можеше да си го продължат до към 52 епа, примерно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Phi Brain: Kami no Puzzle (есен 2011) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 7:54 pm |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Едно от малкото анимета, в които момичето тип поддържаща роля, която се бърка навсякъде, с нищо не допринася и е там просто, за да има нещо женско, ме кефииии и то много. Nonoha Колкото до самото анимето - добро е, о, добро е Влиза ми в любимите, а рядко се случва още преди да го изгледам цялото да ми е в топа. Историята се оказа много по-интересна отколкото очаквах, развитието и героите също бяха на ниво, а пъзелите къртят (в повечето случаи буквално ) Дори и всичко да съкваше, щях да го препоръчвам и само заради пъзелите, загадките и логическите задачи. Ако сте им фенове и сте запалени по такива неща, това не е за изпускане. Най-много ми харесва, че можеш да си паузираш на повечето и да се опиташ да си ги решиш сам. Втори сезон започна още по-заинтригуващо и съм сигурен, че ще задмине първия по всички параграфи.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|