Дата и час: Пет Мар 14, 2025 7:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2007 6:21 pm 
Аватар

SayanMk нашият човек май е работил на нефтена платформа . Нали и те така гасят пожарите по кладенците . Макар винаги да съм си мислил че човек не е лошо първо да се отдалечи и тогава да прави зривове :) Ма нашия човек е толкова куул че него неква граната го не плаши ( ако ще да му е пред феиса ).
Анимето има попадения и пълни недомислици . 16 еп беше показателн както 17 беше показателен . Първия показа колко много неща могат да се осерът а втория показа как всичко може да се пооправи с малко бруталност .
Как да е искам ми се повече инфо за гочоу и тялото му да изтече от сипматичната докторка най-накрая . Все пак нашият гризва танков снаряд и ехидно се ухилва след това - това не се постига с тренировки вервам :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 22, 2007 11:47 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Mahahaha, тая като каза "Абе тоя да не е мазо..." =))=))=))
Мн приятно епизодче :lol: Сестрите на мацката са готини :lol:
МН готини :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 26, 2007 11:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

21ви епизод е НАЙ-СКАПАНИЯ епизод за цялото аниме. Няма толкова ТЪП и гнусен епизод. Направо съм удивлен, как може да е толкова... как ме издразни лееелееееееееееее кошамр... [spoiler]не стига, че това беше най-точния момент нашия да бъде ГЕРОЙ, а той кво, насра се!!! Мн грубо! Да бяга??? Моля... онова двуметрово чудовище... бяга и трепери?? Ми да го бяха смазали, да изпадне в кома за 3 серии, деба и тъпотията!!! Мацката ше се бие с 10 човека, тоя ше БЯГА... изрода! Дето можеше да премаже цялото хале нема твой нема мой, БЯГА... :evil: :evil: :evil: [/spoiler]
Ако знаех че ще е такъв въобще нямаше да го гледам тоя епизод.......

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 7:43 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ииииииииии да, свърши. И кво - ... още 2-3 такива сериала и може и да се развие целия сюжет... оок, нямам против, щом са решили на сезони, така да е... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 7:56 pm 
Аватар

свърши няма да казвам как :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 12:26 am 
Аватар

Oi oi кога излезе 24 епизод? :o
Иначе мен точно накрая зе да ме кефи сериала и Алис,дето изобщо не можех да я трая :roll: Интересно ми е как ще наблъскат всички обяснения,бой & stuff в последният епизод :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 11:49 am 
Аватар

на 17-ти излезе роу-а ... събове още няма ... как свършли ли ??? не е за разправяне ... вервай ми

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2007 11:04 am 
Аватар

Не бях гледал такова аниме - първите 20-тина епизода да ме изкефат на макс (и то точно с бавното си темпо, драмата и лигавщините), а точно в последните серии да ми развали хубавите впечатления...
Лейтенантката я намразих до смърт. Ако има продължение, се надявам "Сребърното колело" да я изработят много гадно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 02, 2007 1:00 am 
Аватар

Току-що го изгледах и ми хареса много, може би защото не съм гледал подобни анимета. Дано да има и продължение, че така наречения "последен епизод" все едно завърши с надпис:
"Ами това беше. Много се извиняваме, че ви показахме само първата част от историята, ама имахме пари само за 24 епизода. Очаквайте продължение."

Така де, при толкова необяснени неща... Silver Wheel (или както там беше името), докторката и нейните експерименти, кои са другите от Невидимите 9 (видяхме по един от 901, 903 и 908), какво следва сега след като онея двамата шефове на секции 1 и 3 се усетиха, че на оня Маркиз не му е чиста работата...

Мога и още да кажа за анимето, ама ще го оставя за някой друг път...

Впрочем, това е от аниметата, при които е по-добре човек да гледа наведнъж всичките епизоди. Така не му остава време да се ядосва на някой тъп епизод. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2008 3:37 am 
Аватар

да викам да не гледам по 24 епизода без сън :lol: епа темата беше вдън тарсачката ся нея видях :roll: за тфа пък видях сички други :lol: анимето е просто ми уоу кфо да кажа с нетърпение чакам да пръкнат нов сезон което с болка в сърцето мога да кажа че изключително силно ме съмнява :evil: се пак тфа е гонзо ....
ама тоя спиралкайнда напрао ми уби ентосизма може ли така да ме одрежеж като съм в такава еуфория оше ... лош лош модератор :lol:

Заглавие: Re: Pumpkin Scissors (есен 2006)
МнениеПубликувано на: Вто Май 24, 2011 4:22 am 
Аватар

Това аниме има много добър замисъл. Хареса ми как са го поставили в рамките на преход от война към мир.
Така има много хляб за завръзки в сюжета и конспирации....... портрета на обществото ми се стори много правдоподобен....

Като цяло, анимето беше много интересна смесица от сериозни и лежерни епизоди.
Харесаха ми дори и обикновените мисии на отделът, защото допринасяха за изграждане на образите на героите.

Самите герои имат много индивидуалност и пасват точно в картинката.
Докато стигнах 24 епизод вече ги бях обикнала всичките :D Лейтанантката на моменти малко прекалява, но иначе още от самото начало стана ясно, че тя изнася развитието на историята. Роланд от 901, също ми се струва важен, но по-скоро от страната на изграждане на впечатления от травмите от войната и показване на връзката с тайните действия на управляващите на империята. Ама, ми се искаше да видим нещо повече за онзи син фенер и по какъв специфичен начин влияе на хората, които го носят..... но карай :lol: може би това му беше и чарът - на кого му е притрябвала причина един от главните герой да трепе наред когато го носи........

Жалко, че не са успели да ни покажат как се развиват нещата нататък в анимето..... аз останах с чувството, че част от благородниците и военните от предишния режим още по време на войната са започнали своите "експерименти" към промяна (според мен и точно те са "Сребърното колело")...... експериментите вероятно се разпростират доста по-далече от "Невидимите 9"...... със сигурност медицинските експерименти с хора са били една част от всичките планове...... Само така и не можах да разбера в каква посока се опитват да променят страната - че малките играчи се контролират с идеята за власт и пари ясно, но останалите изглеждаха или така все едно просто се забавляват, или като да имат по-солиден план за бъдещо развитие :? .......
Empire? Cold War? Technical superiority? Boost for the economy? Personal gains? :?

Предполагам, че мангата развива неотговорените въпроси.... жалко, че не мога да чета японски, по RAW-овете ми се струва, че

Хареса ми историята, че беше така политически настроена :D Анимацията ми се стори горе-долу... имаше някои моменти, които ме дразнеха, но се преживяват :) Опънинг песничката е страшно зарибяваща и си е точно на място :wink:

Като цяло си заслужава, с доста добър потенциал е.....ако някога направят продължение...... Но дори и без него, анимето е добро.

П.С. От нещата на Гонзо съм останала с три впечатления: или са добри; или имат потенциал, но той не е развит и края не струва; или имат сюжет, който въобще не мога да и ги оставям. :lol: Но пък, като компания винаги са си верни на някое от тези три качества =))

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]