|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Сря Окт 19, 2011 12:23 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
За тези от вас, които са чели романа "Клетниците" или "Les Misérables" на Виктор Юго. Имам страхотна новина, Universal Pictures и Working Title Films са решили да направят екранизация. В главните ролите са: Hugh Jackman, Anne Hathaway и Russell Crowe.
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 8:02 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
ВНИМАНИЕ !Трейлъра не се препоръчва за хора със слаби сърца.http://www.youtube.com/watch?v=okZZca4EfAQЛичното ми мнение е, че не е кой знае колко страшен трейлъра на филма The Human Centipede II - Човешка стоношка II, но предпочитам да го сложа така, от колкото да не направя нищо. Към модераторите, ако случайно нарушава някое от правилата на форума, моля да бъде извинен. Поствам го, защото знам, че има хора, на които им харесват такива типове филми.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|