|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) Публикувано на: Съб Апр 02, 2011 11:40 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Такива анимета ми харесват. Без излишни дърпания на локуми. Всичко точно, конкретно и ясно, а не първо в кафето, после на аквариум, айде после на зоопарк, айде после на пазар, прибавя се коледа и свети валентин и ей ги локум 26 епизода. Историята на всяка отделна арка беше интересна. Малко ме издразни арката с "twin-tail", но пак ставаше. 8/10 от мен.
|
|
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) Публикувано на: Съб Апр 02, 2011 11:41 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
На това аниме му стигнах до средата и после забравих да го догледам Добре че бъмпна темата, та ме подсети да го довърша :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 01, 2011 7:07 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
nikolai_131 написа: Време е да се разцепа и да го rewatch-на довечера цялото Аниме а така... и задължително BD, заради бонус сцените
|
|
|
|
Заглавие: Re: Amagami SS (saga) Публикувано на: Вто Дек 20, 2011 3:21 am |
|
6iblio |
|
|
|
Изгледах първата арка засега. Принципно не гледам много романтични анимето (особено като историите са 50 епизода), но тук е кратко и ясно, без излишни глупости, което ми хареса. Арта и музиката са приятни, както и развитието на историята ми хареса. Единственото, което ме издразни, е какъв loser беше на моменти главния герой. То не беше молене, не беше слугуване, не беше целуване на крака. С това бяха прекалили.
Макар още да не съм минал дори половината, някой знае ли какво ще представлява 2ри сезон, защото видях същите момичета на постера?
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Amagami SS (saga) Публикувано на: Пет Дек 30, 2011 4:41 am |
|
6iblio |
|
|
|
Харука - хубава история, но имаше и малко минуси. Иначе с много добър край. Kaору - хареса ми като персонаж, историята беше готина, но още малко ѝ трябваше. Също як край. Цукаса - готина беше историята, но и тук имаше моменти, които не ми харесаха, затова ги слагам наравно с Каору. Също завърши добре. Ай - хареса ми историята, но трябваше да покажат повече, че я харесва, преди да ѝ каже накрая, че я обича. Сай - бяха я направили прекалено много стеснителна, пооправи се накрая, но все пак. Рихоко - не ме грабна много историята, а и тъпо, че само с нея нищо не стана накрая.
Никога романтичните анимета не са ме привличли, особено ако са и много епизоди, но така с по 4 епизода на момиче беше доста добре. И без това напоследък излязоха много харем комедии, така че е беше добре да разнообразя с нещо, което има край, а не да свърши във въздуха. Наистина много добре са направили анимето и забелязах как са пипнали и някои детайли. В различните истории имаше моменти, които можеха да са и по-добре, но като цяло е супер. На Харука, Каору и Цукаса малко им трябваше за да бъдат супер яки историите.
Горкия Умехара... Само на мен ли ми се иска да има история и с Хибики!?
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Amagami SS (saga) Публикувано на: Пет Яну 06, 2012 11:48 pm |
|
nozo |
|
|
|
Nii-nii Ей така се прави адаптация на dating sim Ще изгледам и втория че нали ще са по двойки и после чак като завърши за първи еп 9/10
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|