|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Ное 28, 2011 6:10 pm |
menata |
|
|
|
menata написа: По-малко известна романтична манга с комедийни елементи и училищен живот. Up
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Дек 23, 2011 1:28 pm |
krumisimo |
|
|
|
Май изобщо не съм се вясвал в таз тема с питане за манга досега...
Та... Понеже вчера прочетох излезлите досега глави на новото творение на Esuno Sakae - Big Order, препоръчайте манга, в която взаимоотношенията между главните герой и героиня да са такива - тя да го мрази, да иска и постоянно да се опитва да го килне, но по една или друга причина да не може... Може постепенно и романсче да се зароди между тях (както беше и в Witch Hunter-a с брата на "Xing" от последния изялзъл волюм)...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Дек 28, 2011 8:00 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
realist написа: Няма друго, като Дорохедоро. Да и аз това забелязах... и нея явно няма да я има. Всичките добри манги излизат супер бавно.... ебахти и скапания живот
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Дек 28, 2011 8:34 pm |
|
realist |
|
|
|
Rave, Kekkaishi, Hunter x Hunter, Psyren, Mahou Tsukai Kurohime, Ushio to Tora, YuYu Hakusho, Recca no Honoo, The Law of Ueki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|