|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Съб Дек 17, 2011 6:32 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Приятна бе арката, много ми допада, че показаха "прототипът" на сегашният образ на Босъм. Впрочем, очаквах малко по-оригинален начин да се сдобие с шапката си, ама айде сега И, да, и аз съм на мнението, че на Суитч арката беше по-добра, все пак там видяхме трагедия и едно пълно преобразяване, но все пак - не беше зле
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Чет Яну 12, 2012 5:37 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Новите оп и ед си ги бива, кефи ме идеята сеютата да пеят А самият епизод си го биваше Братя
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 3:50 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Страхотно? На мен пък ми се видя доста скучно от трейлъра Пък кой знае, може и да се окаже скрита изненада. Ии само 1 година по-късно го почнах. Хапнах първите 13 епа наведнъж, не е зле за сега :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 10:53 am |
|
velush |
|
|
|
Абеее...караше го добре до един момент, но сега е в пълен застой. Последният епизод, който горе-долу ми беше истински забавен е отпреди арката на Химето. Иначе първия епизод с Енигуман и Куееечон съм го гледал поне 5-6 пъти .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Чет Фев 09, 2012 2:16 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Наваксах до 43ти Вече определено мога да кажа че ми се нрави анимето ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sket Dance (Пролет 2011) Публикувано на: Вто Фев 21, 2012 10:57 am |
|
velush |
|
|
|
45-та ми се стори някаква супер ръшната и объркана. Трябваше да разкарат поредното интервюто Джейсън-сенсей и да разпънат втората история на дължината на цялата серия. Или пък да пуснат две истории с Джейсън-сенсей. В момента епизодът просто изглежда недоклатен. Е, поне си видях за кратко моята любимка Reiko.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|