Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 38 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 7:48 pm 
Аватар
Цар Алко

Ще има WSJ и ОП, но сигурно в седмицата след НГ няма да има както винаги, все пак е оф. празник. :) Друго ще е ако Ода е решил да няма манга и за Коледа. =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 11:20 pm 
Аватар

Ей затова Ода е мастър! Ходи и компания фейлнаха. хД

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 3:44 am 
Аватар

Малко несериозен ми се стори този сблъсък между Адмиралите, но well ... какво толкова. Типично по шоненски.
Сега от маринките, каквито бяха неутрални (ту пичове, ту задници, ту от всичко по малко) , ще ги направят някакви смотани УБЕР справедливци (какъвто път им е постлал Ода) и ще станат някакви скучни досадници. Смисъл ... по дяволите, един Смоукър беше готин. Стотици като него ще са просто задници.

Тоя сапунения лошко, само му придават някаква изкуствена важност.
Нито дума за Бъги (това поне съм сигурен, че е за добро, сигурно ще има някакъв свеж и комичен момент по негов адрес, надявам се скоро).

Моралният завършек на драмата с Ходи и останалите лекета, беше жалък. Или поне на мен ми се стори досаден, но аз още от първото гълтане на хапчетата, ми се гадеше, защото беше тъжно и ясно как ще завърши цялата тази работа.
Арлонг беше сила! Имаше много добре направен емоционален заряд в битката срещу него и накрая като го пречупи. И когато Луфи се издигна над руините и каза "ти си наш другар" .
Аз се влюбих в мангата , с тази арка .... и по ирония на съдбата я разлюбвам с духовното й продължеие.
Цялата арка StrawHat Pirates vs Fisherman = fail

п.п.
иска ми се да кажа нещо добро, за подобренията в персонажите и тяхното развитие, след тайм скипа ... но не ми стигат думите

п.п.п.
и за да не съм съвсем подтискащо мрънкащ - отделни сцени, като тази с Нами, продължават да ме радват. Всъщност защо ли си мисля, че тя е задигнала съкровището :P

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 8:40 pm 
Аватар

Много ми хареса началото на чаптъра, но края пък не.
Също така ми се струва тъпо, че Тийчи събира още плодове...
Освен това като си представя те колко силни са станали, и че адмиралите са се били 10 дни, и Лъфи и компания ми се струват слаби от това, което видях в арката. Лъфи го захапаха веднъж и едвам не умря, как се очаква да се бие с адмирал или Черния?
Аокиджи, ако се джойне ще се изкефя повече от Джинбей, макар че вече си имаме Зоро, който спи по цял ден.
Тоя сапунения наистина да го махат вече, че ми писна от него, само глупости.
За Голямата Мама още нищо няма да казвам, да видя какво ще се случи.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:06 pm 
Аватар

Аокиджи си е пас за момента, но най ми се вярва да отиде после при Революционерите. Черният не вярвам да се бие с Лъфи, тъй като Ода ни намекна, че ще се млатят с Шанкс. Което е супер, щото от Шанкс и екипажа му има какво да се види. Сега ще видим Биг Мама кво е, що е, а и тя(?) може да сподели нещо по въпроса с ББ и смотаняците му.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 9:33 pm 
Аватар

Черния и да се бие със Шанкс, все някога ще се бие и с Лъфи. Все пак той е главния лош, освен ако Лъфи не се бие с Акаину накрая.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 11:38 pm 
Аватар

JohnnyQuid написа:
Аокиджи си е пас за момента, но най ми се вярва да отиде после при Революционерите.

И аз така си мисля. Все пак нали е защитник на справедливостта, много ме съмнява да стане пират. Затова най-доброто решение е да се присъедини към Дракон.
Не очаквах срещата между Лъфи и един от Йонкотата да се състои толкова рано. Мислех си, че поне ще са в Новия свят, когато това се случи. Той Чопър е повече по сладките неща, но това не пречи и капитана да се включи в борбата за лакомствата и да се стигне до някоя комична ситуация, в резултат на което нашите да се сприятелят и с Биг Мама.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:55 pm 
Аватар

Черната Брада според мен не е главния "лош" - това за мен със сигурност е Световното правителнство и идеите които олицетворява. Тийчи е по-скоро конкуренция за One Piece отколкото враг. Ако има битка между Лъфи и него, със сигурност няма да е финалната/кулминационната на мангата. Тази чест ще се пада на битката след разкриването на Void Century-то пред целия свят.

Тийчи Император - одобрявам.
Това че краде още плодове (макар че не разбрах той ли ги яде? По-скоро останах с впечатлението че ги дава на накамите си) - не толкова. Губи се епикнеса Тийчи да е единствения в света с 2 плода. Ако е с 100, или има и други като него е фейл.

Беше ясно че някакъв сблъсък между Саказуки и Аокиджи щеше да има, и аз очавах Саказуки да стане новото шефче. Аокиджи го виждам като революционер по-скоро отколкото като пират, макар че може и да не е нито едно от двете, просто по-свой начин да олицетворява "Justice".

Това че и Биг Мъм ще я видим в тая арка беше ясно от началото, макар че според мен ще му дойдат много приятелите при Императорите на Лъфи. Мъм и Шанкс, с Тийчи не виждам да прави война или битки от какъвто и да е порядък, само с Кайдо предвиждам сражение.

Карибоу кефи, но Ода яко го пренебрегна тая арка, и това че подслуша стана глупаво според мен. Дано НЕ ВЗЕМАТ Ширахоши в екипажа за да я пазят или някаква такава причина.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:28 pm 
Аватар

И аз съм на мнение, че финалната битка ще с дъртите.Пък и мисля, че освен маринците трябва да има и друга войска на Световното правителство, защото иначе нямаше да има смисъл от Конг.

Последна промяна realist на Сря Дек 21, 2011 11:26 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 11:23 pm 

Ще има ли чаптър тази седмица ? :o

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 11:26 pm 
Аватар

Не.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 26, 2011 4:15 pm 

Съдейки по размерите на Мамчето, не мисля че има особена връзка с Лола (или както се казваше свинеподобното)

МнениеПубликувано на: Пон Дек 26, 2011 4:22 pm 
Аватар

Mother of god...
Luffy and Kidd vs Big Mom
Calling it now.

МнениеПубликувано на: Пон Дек 26, 2011 4:37 pm 
Аватар

Да се махат най-сетне от този остров, че ми писна от него. Нещо Мамчето не ме кефи, но да видим как ще се развият нещата. Трябва да има нещо, щом първото, за което се сети, беше, че Лъфи е внук на Гарп.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 26, 2011 8:08 pm 
Аватар

^^ Ем, да се доказва явно.

Много хубав чаптър, бай дъ уей.

Изображение
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 38 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]