Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 26 [ 378 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Steins; Gate [Пролет 2011]
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 12:38 am 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Краят и на мен ми хареса. За първи път желаех от сърце хепиендинг. И... и... плаках :blush:.
Последният еп. може да изглежда малко anti-climatic, но аз съм доволна.

О, Боже!!! Окабе, ти и твоите mad scientist пози! Изпълни ми душата :lol:!
Трябваше да забиеш ножът в тъпия мозък на Накабачи :twisted:!
Ще ми липсва. Сега вторниците ще бъдат така празни :(.

10/10, въпреки че много добре знам, че не всичко бе перфектно, но напълно ме завладя анимето.

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 9:07 am 
Аватар

Перфектен край! 10/10 на това аниме :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 1:18 pm 
Аватар

Апропо, игралите екстра игрите и челите ектра мангите изпортиха, коя е майката на Сузуха:

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 4:16 pm 
Аватар

Така се притесних, че Окарин ще умре.. щеше да бъде в типично негов стил да е спасил двете най важни момичета в живота си, но да жертва себе си.. добре, че не стана :kicking:
Филмът ще се развива след края на анимето, надявам се.. въпреки че и същата история сбита не бих отказала ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 4:40 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
A! Пфф. Няма да е някакъв рекап. Не може да изхарчат пари за някакъв си рекап. Дано!
Искам да анимират Drama CD Gamma, Boukan no Rebellion (не чета мангата) или The Far Valhalla (искам да намеря това чудо :taz: :( ). Още от Сузуха не пречи ^^.

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 4:59 pm 
Аватар

МНОГО епично аниме. Всичко си бе страхотно - история, музика, арт. Бе, чиста 10/10 от мен :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 5:02 pm 
Аватар

В MAL-а оценката му се вдигна на 9.00

Не съм го и очаквала о.О

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 6:32 pm 
Аватар

^
aniDB написа:
9.22

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 11:36 pm 
Аватар

The man of all men.
Изображение

Not a ridiculously powerful guy beating his opponents with ease.
Not a stud, making every woman falling in love with him.
Not a rich man, not a genius, but not an idiot too.
Just an ordinary man who's willing to give his life for the people he loves and respects the most.
This is... the mad scientist... HOUOUIN KYOUMA!!! 8)
He crossed the line of badassary right here, right now!

Gomen :D

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2011 11:50 pm 
Аватар

То, това си бе изключително уникално. Това аниме заслужено си заслужава висока позиция само заради такива моменти като този

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2011 9:29 pm 
Аватар

Доста добре беше. 8/10 за мен. Свалям една единица за plot holes и че му липсваше реалистичност, а за сай-фай си е просто необходимо. И още една за харемът и романсът, които по едно време много ми дотегнаха.
А и Окарин направи 90% от анимето. До края не ми писна да слушам неговото маддо саянтисто. :lol:
Наистина много съжалявам, че source-ът е dating-sim, защото с потенциалът си, все пак първите 12-13 епизода бяха 10/10, можеше да стане няколко пъти по-добре.

Едит: тука има доста готини картинки от всякакво естество специално за Steins;Gate, ако някой се интересува.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2011 10:14 pm 
Аватар

WrathOfGod написа:
plot holes

Питай, може да намерим отговор на това което е изпуснато :D.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2011 10:43 pm 
Аватар

Типичните неща като 5 деца, на които никои не им държи сметка. Feyris, която е на 17, а управлява собственоръчно кафенето. Никои не пазеше машината на времето, с която дойде Сузуха, освен това е почти невъзможно никой да не огради или направо вземе този "сателит" за две седмици. По едно време почнаха съвсем да пренебрегват ограниченето от само 2 дни назад, което имаше Time Leap-а, като Окарин се връщаше по 4ри дни даже. Сузуха може да ги чуе как си говорят за какво ли не през отвореният прозорец, но Мр. Браун, който работи на същото място, а и знае достатъчно, че да свърже две и две - не. И разбира се, че ще се окаже, че точно този кръг приятелчета държат всички ключове за преминаването до Steins;Gate - Фейрис и Рука са свързани с IBN 5100, примерно. Не знам как са решили да пратят точно Сузуха от бъдещето, единствената смислена причина е, за да могат да си завършат харемчето. xD Защо при положение, че разни хора почнаха да си спомянт неща от другите world line-ове, защо никой от лошковците не направи нещо по отношение на някой от нашите хора. И защо SERN имаха толкова малка роля, нима най-доброто, което можеха да направят бяха тези Rounders? Че те бяха супер зле. И още много неща.
:lol:

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2011 11:07 pm 
Аватар

За Ферис - не може ли пък едно 17 годишно да управлява някакво си кафене? :o
За пазенето на машината - може някой висшестоящ от СЕРН или пък тези, които ги контролират (Илюминатите :lol:, поне така бях прочела от коментари на други юзъри в МАЛ-а, де да знам дали е вярно) да са направили нещо по въпроса (което не ми звучи логично).
За ограничението - гледал ли си добре датите в различните епизоди? Защото аз съм сигурна, че всичко си е както трябва тук. Машината за скокът във времето бе завършена на 13-ти. След тази дата, нея си я има. След връщането му назад, да речем на 11-ти, доколкото помня в един случай, бяха минали поне два дни, тоест на 13-ти е пак построена от Курису и бла бла бла бла :lol:. Ще мерна око пак.
Браун - знае, но е чакал заповеди. СЕРН вероятно са искали да видят докъде нашите герои ще стигнат и като му дойде времето да ги отвлекат (Макисе, Окабе и Дару), за да им помогнат да усъвършенстват машинката на СЕРН.
ИБН 5100 - вероятности. Светът има доза и от това. Де да знам, така са го измислили :lol:.
Пращането на Сузуха - във алфа баща й, Дару, е пострил машина на времето (дефектна) и я оставя на нея. Тя иска да промени бъдещето и я използва. В бета - същото, но този път Дару не умира и я завършва както трябва. Изпращат близък човек, който при това е войник.
За лошковците - заради смяната на времевите линии. Окабе ги сменяше толкова бързо, че не са смогнали ( :lol: ).
Например в епизода с Моека. В тази вр. линия тя е открила компа и го е дала, шефовете зарязват Роундърс. Компа им е нужен, за да не може никой да хакне там... какво беше... бе инфото, което имат за съоб. на Окабе, не съм сигурна за това ли точно. След това може да са мислели да пратят някой, за да ги килнат, отвлекат, да им вземат машинката, каквото и да е, но просто Окабе е бил по-бърз в смяната на вр. линии.
СЕРН - съгласна съм :lol:.

Това не са напълно мои хипотези. В МАЛ-а доста се забавлявах да чета коментарите там :D.
Мен ме кефи, че кръгът от замесени е 'затворен', но харемщината... е, да, ама какво да се прави. Без това не може :lol:.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2011 11:45 pm 
Аватар

Да, никъде няма да видиш 17 годишно момиченце, което има достатъчно пари, за да си позволи иконом, да управлява само бизнеса си.
СЕРН нищо не направиха за сателита, това си е plot hole.
Да, за ограничението съм сигурен, дори си го бях записал. Мисля, че 20ти епизод беше това несъответствие.
За Браун и ИБН 5100 съм съгласен, че могат да се гледат така, но пак много малък шансът да се развият точно така нещата.
А за Сузуха още не съм съгласен. Не можеш да ме убедиш, че тя е най-доброто, което са имали от Съпротивата, все пак от нея се очаква да спаси стотици светове. Та тя е на 18, за Бога. Направи големи каши, най-вече заради чувствата си. Да бяха пратили някакъв рамбовец, пък нашите нямаше да имат никакви проблеми. Освен това ми се струва глупаво, че идва от бъдещето, цели 26 години, и не носи никакви футуристични оръжия или нещо.
И в този ред на мисли, нали СЕРН са имали монопол върху пътуването във времето, защо те не пратиха някакви агенти от бъдещето, които да убият нашите хора?
И защо трябваше да се минава през тези либовни миелодрами? Най-лесно щеше да стане, ако Сузуха(или някой къде-къде по-печен агент) убие Курису още преди да напише онези документи за машината на времето. Или примерно майка й/баща й. Можеха и Съпротивата да прати някой, който да каже още отначало на нашите хора какво става и какво трябва да направят.

Въобще, не трябва да се гледа много сериозно на сюжета, защото веднага могат да се открият разни такива дупки. Така е с повечето time machine сюжети, между другото. Доста лековато са подходили към сай-фая. Ако искаш, мога да посоча още много проблеми именно в тази част с time leap-овете и d-mail-овете.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 26 [ 378 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]