|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:54 am |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
MishokaBG написа: Беше доооста awesome! Косплеите бяха много много яки! Аз обаче ставам първи фен на Ванюша! Беше адски адски адски сладка! Anyway, good job everyone!!! Де да беше първииии... малко ме хвана яд, че не взе награда за коусплея.. много добре и стоеше и добре и отиваше! ПС: А мен ме болят краката от афтъра.. малкия разцепи с HardStyle~ц... ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) Не съм скачал така на парти от както бях в Холандия на Qlimax~
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 9:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Рождения ден беше страхотен ; ))) Имахме си няколко недостатъка, но те идваха по-скоро от липса на кабели, които имахме, но не стигнаха, на места се налагаха 20 метрови непредвидени кабели и това, че от клуба ни оставиха да си нареждаме нещата в 8 сутринта. За 3 часа трябваше да издигнем цялата зала, което е трудно Наложи се да ви забавим на входа, защото сцената ни закъсня. Чакахме да отключат складовете около 2 часа, при положение, че имаме 3 часа за подготовка за събитието... Признавам си тази година откъм организацията нещата бяха малко по-зле от другите години (предимно заради краткото време, което ни бяха дали за подготовка от залата), но накрая след като всичко тръгна без проблем, рождения ден си дойде на мястото ; ) Колкото до музиката - импровизирахме. Поради липсата на вече споменатите кабели, които набавихме в последствие за амв-та, косплей и т.н. Около час след лимбото дълго време се чуваха само рокаджийски изпълнения ; ) Нощта хората се накефиха супер много, макар и по-малко от през деня, всички скачаха и се веселиха Искам да благодаря на всички спонсори, които тази година се раздаха на МАКС само и единствено с цел да ви забавляват ; ) Имахме си художник в тоалетните, който беше решил да използва един от пожарогасителите, за да си порисува по стените и огледалото.... Има късмет, че охраната не го е хванала ; > Бяха му набрали доста ![:skull:](./images/smilies/skull.gif) А да... и тортата за 1-ва година не бяха разбрали, че половината трябва да е шоколадова, ама сериозно шоколадова ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе както винаги си беше много вкусна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 11:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2942_1307298458.gif) |
Dasher |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
от inc:Аз съм много доволна, главно заради косплея. Беше си преживяване пък и долу в мазето 2-3 часа с останалите си беше фън! На сцената бях изключително притеснена, но аз съм си такава. Стана ми много драго, когато всички ми се радваха, за което оо мерси много. Часовете и дните прекарани в изработването на костюма си струваха Този път искам да изкажа огромни благодарности за факта, че в залата се подържаше една много приятба хладина. И това е общо взето, поздравления на колегите косплеяри и специялно на моята фаворитка Афрото!!! Беше страхотна!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 11:27 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/bj58d.png) |
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
Fatz написа: smal написа: Ето ги и видеотата, finally ВидеоДай другите снимки. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Готов си.
Последна промяна smal на Нед Юли 24, 2011 11:49 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 11:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2942_1307298458.gif) |
Dasher |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
от inc:Забравих да добява оооооо мерси на Нора за слънчогледа, беше толкова мило, пък и аз обичам цветя ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) Яд ме е, че Зен не беше там ама какво да се прави... Та мерси Норче!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 11:56 am |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Ох...та откъде да започна Аз като по чудо си прекарах бая добре....запознах се с малкото колеги, които бях пропуснала и които адски приятно ме изненадаха, спечелих си и двата баса с Фиби (почти ми стана криво за него XD), получих общата снимка, за която мрънях толкова, наядох се, пийнах си, цаних Бастора за SC2 организатор (от който след тва ще искам инфо кой как е победил), Zail ме счупи на Текен XD, получих слънчоглед от Нора, за който много й благодаря ^^ и след това замъкнах едно 20 човека в Апартамента, с които си прекарахме адски добре... Откъм фейлове - леле тва модераторите нищо не разбираме от анимета, кълна се ![=))](./images/smilies/=)).gif) То вярно, че аз се засилих към сцената само защото Дес нещо зяеше да дойде още един и разбрах, че съм се набутала във викторината чак като се качих на сцената, но както и да е ![=))](./images/smilies/=)).gif) Браво на Ивчо в случая. Не се разминахме и без драмата...big fail anyway. Дес трябва някой да го научи да не крещи на микрофони и всичко ще е перфектно..... Имам АДСКИ ценните кадри на фотоапарата ![=))](./images/smilies/=)).gif) Отивам да свалям, като ги кача, ще едитна първото мнение
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
KISSSY написа: Ох...та откъде да започна Аз като по чудо си прекарах бая добре....запознах се с малкото колеги, които бях пропуснала и които адски приятно ме изненадаха, спечелих си и двата баса с Фиби (почти ми стана криво за него XD), получих общата снимка, за която мрънях толкова, наядох се, пийнах си, цаних Бастора за SC2 организатор (от който след тва ще искам инфо кой как е победил), Zail ме счупи на Текен XD, получих слънчоглед от Нора, за който много й благодаря ^^ и след това замъкнах едно 20 човека в Апартамента, с които си прекарахме адски добре... Откъм фейлове - леле тва модераторите нищо не разбираме от анимета, кълна се ![=))](./images/smilies/=)).gif) То вярно, че аз се засилих към сцената само защото Дес нещо зяеше да дойде още един и разбрах, че съм се набутала във викторината чак като се качих на сцената, но както и да е ![=))](./images/smilies/=)).gif) Браво на Ивчо в случая. Не се разминахме и без драмата...big fail anyway. Дес трябва някой да го научи да не крещи на микрофони и всичко ще е перфектно..... Имам АДСКИ ценните кадри на фотоапарата ![=))](./images/smilies/=)).gif) Отивам да свалям, като ги кача, ще едитна първото мнение Цитат: SC2: четирима българи в Grandmasters league
България може да се похвали с четирима българи в най-висшата лига на европейския battle.net. Това стана ясно само няколко дни след пуска на новата Grandmasters лига. От Gosugamers.com са направили подробна таблица на елитната лига. Четиримата българи, заслужили мястото си в нея са протосите Splendour и Jei, и тераните Kalin и Lamer. Страната с най-много представители е Германия с 27 играча. След нея се нареждат Русия и Швеция с по 19. С четирите си играча България се нарежда на подобаващо място наравно със страни като Испания, Италия, задминавайки Великобритания. На Балканския полуостров България е първенец. Стои пред Сърбия с трите си играча и Гърция – с техния единичен представител. Ами един от тях дойде и помете. TMClSplendor http://eu.battle.net/sc2/en/profile/155 ... lSplendor/Честит му мишок от спонсорите, а NeverDie осана на втора позиция и взе един доста бързичък 500gb hard drive.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3167_1370092280.jpg) |
Zail |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Снимки - 136mb - MediaFire(нямаше реална възможност за хубави снимки , едвам си харесах тези да кача) Има доста снимки плачещи за caption. Действайте! Почвам с критика , защото за позитивните неща мога да кажа само , че бяха добре направени и забавни. Първия и най-голям проблем беше , че обстановката в клуба не ставаше за социализиране каквото се очаква от форумна среща. Причините бяха липсата на места за сядане и силната музика. Аз съм дошъл да се запознавам с хората , а трябваше да излизам за да говоря нормално. Същото правиха и много други. А вътре диванчетата бяха твърде далеч от всичко ставащо - нито сцената , нито екраните от гейм зоната се виждаха. В центъра беше празно в голяма част от времето. Можеше да се използва това място. Друго нещо , което ми направи лошо впечатление беше мрака. Трябваше да ползвам светкавица за снимки , което ще рече , че качеството на снимките пада. Хубаво щеше да бъде , ако имаше поне една стена , която е осветена от директна светлина. Беше голяма бутаница за снимки на косплея. Малко място , всеки иска да снима , всеки иска да го снимат... Следващия път или в светло помещение или навън. За жалост не успях да бъда на правилното място в точното време за тортата и я изпуснах , но ядох две пици на различни места с хора от форума и съм доволен. Имаше какво да се прави , стига човек да не се прави на срамежлив. На връщане избрах подбалканския влак за да бъда с Thauma . . . и имаше авария. Час и нещо бяхме закъсали. Знаех си , че нещо ще се случи! Нищо , поне успях да спа след 48+ часа ,а и получих още едно "kawaii~" от anime_fan_st (aya hirano #2) и това поизравни нещата. Някакви рандом неща , които си спомням да съм правил: - Играх "шах" с Фиби (за жалост не виждах въобще фигурите и не можах да си представя дъската като хората , голямо разочарование беше). - Получих автограф от Сквала! По-надолу има доказателство. - Нарекох Киси "потайна снежанка". - Огледах циците на Домуса , Cookie-то ми е говорела толкова много за тях , а се оказаха доста нормални. What a disappointment. - Играх Tekken 6 с/у Логрус , Сквала и още хора. Win/Lose съотношението ми е плачевно. - Нарисувах trollface.jpg на touchscreen-a. Другите неща дето бяха нарисувани за конкурса не струваха. - Разбрах къде аджеба е "пирамидката" и какво става върху нея. - Бях в изоставен мол. - Слушах Манци да приказва за история , беше доста убедителен. - Някакъв пич ме би на YGO с три хода. и най-важното: ![Изображение](http://i.imgur.com/GkaO6l.jpg)
Последна промяна Zail на Нед Юли 24, 2011 12:12 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|