|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ANI TECKZ ~ 6-ти рожден ден на AnimeS-bg.com AFTER PARTY Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 6:57 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Някаква странна ми се вижда музиката... --> Pass ^__^ Аз ще си намеря някое ирландско кръчменце
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ANI TECKZ ~ 6-ти рожден ден на AnimeS-bg.com AFTER PARTY Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 11:10 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Приятно ви късане на глави. Тва не е за мене. п.с. флаерчето размазва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ANI TECKZ ~ 6-ти рожден ден на AnimeS-bg.com AFTER PARTY Публикувано на: Пет Юли 22, 2011 2:12 am |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
и отново ще пропусна........... майка му стара.... няма ли милост тоя живот.. писна ми от таз неправда....
|
|
|
|
Заглавие: Re: ANI TECKZ ~ 6-ти рожден ден на AnimeS-bg.com AFTER PARTY Публикувано на: Пет Юли 22, 2011 3:23 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Оха, ще бъде лудото парти. Даже ShanoDJ беше присъстващ от предните години, така че го знам, че пуска убийствени сетове. Но за голямо съжаление и аз ще съм така: Thaumaturgist написа: Аз ще съм в бдж афтър парти, та ще пропусна Просто няма как да остана. Затова пожелавам на всички ви премазване докрай!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|