|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Юли 12, 2011 7:42 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И кво разбрахме мадам Шърли е сестра на Арлонг, а Ходи е физическия убиец на Отохиме. Разбрахме, че и Ода се е разболял и ще пропусне следващото издание на WSJ. край на чаптъра
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Юли 12, 2011 11:55 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Авторът е болен...... болен от тежка болест,наречена простотия.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 12:06 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И все пак ми се струва невероятно Джимбей да загуби с един удар от този измисления ( въпреки, че муцуната на екс Шичито беше наритана явно от Луфи преди това). Сигурно са разиграли някакъв план, не ми се вярва рибока да е бил Луфи и нашия, да лежи някъде. Да не говорим за останалата част от екипажа.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 10:12 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Поне е ясно защо в пророчеството Ширли вижда как Лъфи унищожава острова, най-вероятно ще направи нещо с "Ноир" предпазвайки Шира и всички останали на плаца и ще запрати кораба на нейде към острова (предполагам в "сърцето" му) и ще го потопи - ама хубаво не както е сега Интересното за мене в тоя чап е че Ширли и Арлонг са брат и сестра, искам вече тоя Арлонг да го видя в някой от близките чапове, мамка му имам чувството че тая арка само за Арлонг се споменава и няма да се учудя ако накрая излезе под прожекторите Не ми стана ясно обаче как тая риба Декен успя да хвърли такъв голям кораб, не го виждам като някакъв паурхаус ? Дали гиганта не го е хвърлил, а през това време Декен само да докосвал кораба - тоест да му зададе посоката ? А това как тъпо Джинбей беше хванат е много смотано - надявам се да е пострадал тежко при сблъсъка си с Лъфи, но да се е преструвал че е добре за пред принцесата. А дааа - това че Ходи е утрепал Отохиме ми дойде като гръм от ясно небе - изобщо не съм го очаквал А на 18 и 19 страничка (в мангастрийма) - Ходи е много бад-ас ве - много ме кефи сега както изглежда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 6:11 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Нищо изненадващо. Очаквано беше братята да загубят, очаквано беше Ходи да е убил кралицата. Глупости за мен са, че оня метна кораба, че Джинбе така га хванаха, и че лошите така лесно победиха. Мислех, че това е сценарии, че ги хванаха за да накарат Ходи да си признае, че той е убиеца, за да може след това Лъфи спокойно да се намеси без там глупостите, че хората мразят рибите. Но Джинбе не знаеше, освен ако принцесата не е казала само на Лъфи... Също не съм изненадан, че Ода ще почива. То му се събраха сигурно 2 месеца без почивка.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 6:51 pm |
Hajutze |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Дам Джимбей обърква плашило за краля и го улавят...
Ерм .. всъщност не го обърка (ако изобщо си видял реакцията му)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|