|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Пет Юли 08, 2011 11:13 pm |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Може би ще дойда. D: Най-малкото ще намина, да се видя с познатите лица, и бягам обратно да спя за нощната смяна, която най-вероятно ще ме чака. Просто как да го кажа, не горя от ентусиазъм лично аз. Миналата година бях там и нещо не ми хареса Още по-голямата изцепка беше, че взех, че изпуснах баш най-интересното, поне според останалите, защото ходих да ям. D: Ама така де, аз си имам изчанчени интереси, не се учудвам, че не съвпадат с интересите на масата, а.к.а. българското аниме общество :Д Приятно прекарване все пак на тези, които ще ходят p.s.: Ама тортата беше много хубава XD
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 7:41 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Глупаво ли ви звучи да се кастнат риплейите пост-фактум и да се качат в тубата? На нашенски.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 8:07 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
SC2 риплейките да си ги кастнат два кастъра от аниме комюнитито и да се качат. Същото може и да важи за SF ако има начин да се запише. Малко объркано се изразих сори
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 11:36 pm |
|
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
dream_dragon написа: Този Рожден ден ще го изпусна. Май желанието ми да съм на практика е по-голямо от това да дойда при вас. Приятно изкарване и до Анивенчъра. Ако не съм в чужбина де. Науани мауките ми чуфстуа = ( Шегувам съ. Хев фън на практиката! :Р
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 2:21 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 3:50 pm |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Пуснати са билетите в предпродажба: - в мрежата на eventim.bgХората закупили предварително билет ще имат възможността да влезнат по-бързо от другите. Цената на предварителната продажба и на място е една и съща ; ) Билети ще се продават почти в цяла България. За повече информация може да прегледате тук: - Билетни каси из България
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 10:07 pm |
|
Slavi |
|
|
|
Цитат: Глупаво ли ви звучи да се кастнат риплейите пост-фактум и да се качат в тубата? На нашенски. За SC2 нищо не мога да ти обещая, но за МК9 и бойните игри там поне ще гледаме да снимаме с видео камера. Щеше ми се да адресирам това дето е написал Алшу, но май ще го направя по-късно или в друга тема.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|