Исках тема. Не, че знам какво да я правя... Не, че имам кой знае какво да кажа... Ама исках тема.
За хората, които ме познават малко (или хич), казвам се Илиана, но повечето ми приятели ме наричат Ичо. Всъщност, след няколко скандала на приятелки с гаджетата им, ме прекръстиха на Ичи. Понеже звучи момичешки, за разлика от Ичо. Мдам.
На 21 съм, почти 22. Но само според личната карта. Нито на външен вид, нито на акъл съм толкова голяма! Не, че нещо. Като стана на 40, ще изглеждам като на 28, кво?
Очевидно съм аниме/манга фен, след като съм регистрирана във форума. Любим жанр определено нямам. Дали ще седна да изгледам някое аниме много силно зависи от историята (и продължителност не по-голяма от 50тина епизода
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)
Обожавам нещата на Гибли и Студио 4°C
За манги си падам предимно по one-shots. Никаква идея защо, просто ги обичам.
Като дръпнем анимето и мангата настрана, много обичам разен арт да си гледкам из нета. Предимно аниме арт, но да... Ако пък е нещо абстрактно, unusual, gloomy и нещо от сорта, значи автоматично съм му се лепнала. Имам доста папки на различни аристи с любимите ми техни рисунки вътре. Не, че ми трябват... Ама да си ги имам!
Това ми напомня, че съм страшен Плюшкин. Всичко си има сантиментална стойност за мен. Освен касовите бележки от Макдоналдс. Those suck :I
Вкъщи още имам тетрадки от 3-4ти клас...
I have the attention span of a cupcake.
И забравям много. МНОГО!
Затова, ако съм ви обещала нещо, припомняйте ми и то - често! Иначе сами сте си виновни XD
Ако досега не сте забелязали, обичам да си украсявам.
А,да! И като пиша по разни сайтове и форуми, главните букви за нищо ги нямам, освен ако не става дума за нещо сериозно. Тогава си преодолявам мързела (който обикновено е безкраен)
It's okay when I make fun of my size. When YOU do it, you're just asking for it! >:I
Използвам прекалено много емотикони. Аз съм си ок; ако на някой му пречи - tough luck! <3
other random/useless facts about myself:
обичам зайчета..всъщност
обожавам; my kryptonite - магазини за бельо
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
; "Алиса в Страната на чудесата" завинаги ще си остане сред любимите ми книги, колкото и да е глупаво; мразя да ме гъделичкат; любимите ми комикси са "Sky Doll", "Scott Pilgrim" и "Breathe"; I am easily amused; любимите ми спортове са плуване и активен мързел;
иииии понеже мога да си продължа с глупостите до безкрай, мисля че е най-добре да спра до тук.
питайте каквото искате~ i'll answer! ...maybe...probably >w>
p.s ако някой е изчел всичко това и още не е изпитал желание да се/ме гръмне: "Искрено Ви се възхищавам, Сър!"
p.s2 пу, туй черното седи грозно... утре го махам/сменям
p.s3 оу...мнооого грозно; още сега даже го махам